ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ

 
Κανένα πρόβλημα να τα βλέπει έτσι ο ένας κι αλλοιώς ο άλλος. Γιατί να γεννιέται πρόβλημα, και η παραμικρή τριβή, επειδή υπάρχουν απόψεις διαφορετικές. Και αντίθετες. Αυτός είναι πολιτισμός. Ο καθένας να αποδέχεται, και χωρίς να συμφωνεί τις θέσεις και αντιλήψεις του αλλουνού. 
 
Μαλακίες διαβάζω αλλά δεν βρίζω τον μαλάκα. Που πιθανόν να μην είναι μαλάκας, όμως ισχυρίζεται σκέτες μαλακίες. Μπούρδες. Τρέλες. Ακόμα κι αν θαρρώ ότι αμολάει επικίνδυνες αηδίες με το όποιο κύρος ή δημόσια αποδοχή έχει ως πολιτικός, δημοσιογράφος, καλλιτέχνης, επιστήμων, δεν θα γίνω προκλητικός. Αυτός είναι πολιτισμός. Αυτό είναι το υγιές πνεύμα που χαρακτηρίζει μια κοινωνία.
 
Εγώ σταματώ εδώ. 
 
Πριν μεταφέρω τι είπε η κυρία Έλενα Ακρίτα, και για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα, να θυμίσω ότι ο μεν Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε το 2013 από οπαδό της Χρυσής Αυγής, ο δε Ζαχαρίας -Ζακ -Κωστόπουλος ήταν θανάσιμο θύμα όταν παγιδεύτηκε το 2018 σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοια και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει. Η γνωστή σχολιογράφος εξηγεί γιατί - σύμφωνα με τον δικό της αξιακό κοινωνικόπολιτικό κώδικα- έχουν σχέση ο Ζακ και ο Παύλος, με την ακόλουθη δήλωση της σε ραδιόφωνο:
 
''Ο Ζακ ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ήταν ένας συνειδητός ακτιβιστής... Το αίμα του Φύσσα και το αίμα του Ζακ έχουν ένα κοινό. Ευαισθητοποίησαν πολλούς ανθρώπους να δουν την αλήθεια''.
Χρωστάει η 65χρονη κυρία Ακρίτα. Με την κριτική της περιμένουμε να ξεχρεώσει. Να φωτίσει και σε επίσης ευαισθητοποιημένους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να δουν αυτή την αλήθεια που συνδέει τους δυο νεκρούς.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΡΑΕΙ 130 ΤΑΙΝΙΕΣ