ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗΘΟΣ

 

Αμερικάνικες εκλογές. Να, η ευκαιρία μιας selebrity δείχνοντας γυμνό το κορμί της να βγάλει τις ευαισθησίες της σαν άτομο αληθινά κοινωνικό. Τι σχέση έχει το δημόσιο ξεβράκωμα με τη διαδικασία στην κάλπη, θα αναρωτηθεί εκείνος ο οποίος δεν σκαμπάζει από την κουλτούρα της πολιτικοποίησης και το αγωνιστικό πνεύμα για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο. Και εύκολα θα παρεξηγήσει την 25χρονη κόρη της πρώην σεξοβόμβας Κιμ Μπάσιγκερ.

Αναμενόμενο ο κόσμος στις ΗΠΑ για μια άλλη φορά να σνομπάρει τις εκλογές σε λίγες μέρες, στις 3 Νοεμβρίου. Ήδη έχουν ψηφίσει κοντά στα 50 εκ. Αμερικανοί,  αλλά όταν καταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια, θα αποδειχθεί το υψηλό ποσοστό αποχής. Γι’ αυτό μια ανύπαρκτη γκόμενα, κάποια Ireland Baldwin, κόρη και του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουϊν, με τα δυο βυζιά της έστειλε πολιτικό μήνυμα. Και καλεί τον κόσμο να μην απουσιάσει από τις εκλογές.

Χαρακτηρίζεται ανύπαρκτη η όρνιθα διότι δεν έχει κάνει κάτι στη ζωή της. Εκτός από την τρέλα της εποχής, να ανεβάζει φώτο σε προσωπικές της στιγμές, όλες γυμνή, άλλοτε να φιλιέται στο στόμα με μια γκόμενα της. Σ’ αυτή τη δόση το κορίτσι… πρωτοτύπησε. Εμφανίστηκε σεμνή. Τοποθέτησε αυτοκόλλητα στο στήθος, όπου έγραψε I woted, Εγώ ψήφισα. Και φωτογραφήθηκε στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες.

Δηλαδή. Για να κάνουμε ταμείο. Ο Αμερικάνος πολίτης βαριέται να πάει να ψηφίσει. Με το που είδε τη γύμνια της Άϊρλαντ θα αλλάξει απόφαση και θα το ρίξει στον Τραμπ ή τον Μπάϊντεν. Μη ρωτήσει κανείς που θα δουν την κότα με τα αυτοκόλλητα στα μεμέ της. Άλλο θέμα αυτό. Δεν υπάρχει έντυπο στις ΗΠΑ και σχεδόν σ’ όλο το γλόμπο να μη δημοσίευσε το… πολιτικό μήνυμα της ανύπαρκτης γκόμενας στο instagram.

Διαβαστε ακομα:

''ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ'' , ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ