ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ

 

Με διασυρμό κινδυνεύει η γυναίκα, ακόμα κι αν έχει 100% δίκαιο, αν η υπόθεση φτάσει να συζητηθεί σε δίκη. Επειδή παίζει η πιθανότητα και να απαλλαγεί ο δράστης και να μείνει η εντύπωση ότι η ίδια ''τα ήθελε''. Ότι δεν ήταν κανονικός βιασμός, αλλά προέκυψε η διείσδυση του πέους στο αιδοίο της και με τη δική της βούληση. ‘Όπως, δηλαδή, υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Και το δικαστήριο, μετά από διαδικασία επώδυνη για το θύμα, διότι θα ακουστούν λεπτομέρειες όχι ευχάριστες, ίσως δεν καταδικάσει τον βιαστή. Ίσως τον απαλλάξει λόγω αμφιβολιών.

Έχασε κοτζάμ Τζώνυ Ντεπ τη δίκη που κράτησε τρεις εβδομάδες, παρακαλώ. Μόνο έχασε; Και καραξεφτυλίστηκε ο χολυγουντιανός σταρ. Στο δικαστήριο ειπώθηκαν πράγματα και παρουσιάστηκαν στοιχεία που ''έγραψαν'' και δεν ξεγράφουν. Ότι ο καλλιτέχνης, μέγα μέγεθος ως ηθοποιός, είναι ένα ρεμάλι σκέτο, πρεζόνι του κερατά. Και σαν αρσενικός ένας χάλιας σκέτος, να τον λυπάσαι.

Δεν κάνουμε φτηνό κουτσομπολιό. Σημειώνουμε το γεγονός. Ένα βαρύ όνομα, ο Τζώνυ Ντεπ, κάνει αγωγή σε αγγλική εφημερίδα την οποία κατηγορεί πως έγραψε ψέματα. Πως τον συκοφάντησε, ότι είχε συμπεριφορά βίαιη στην πρώην σύζυγο. Τι συνέβη; Παρέσυρε τον ηθοποιό ο δικηγόρος, σε μια υπόθεση όχι σίγουρη, για να κονομήσει; Όπως και να ‘χει η γκέλα είναι του ηθοποιού. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Όλα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος της πρώην του ο Τζώνυ Ντεπ, δεν μέτρησαν. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι αληθινά τα ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΡΘΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ