ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΥ ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ

 

Η Πηγή Δεβετζή, για να μη ξεχνιόμαστε, ήταν πρωταθλήτρια στο στίβο. Παγκόσμιας κλάσης. Την βλέπουμε στα μέσα και είναι πολύ πιο ελκυστική απ’ ό,τι στα νειατά της. Στο γυαλί δείχνει μια φλογερή και πολύ ερωτική γυναίκα στα 45 της σήμερα. Γιατί, όμως, εκτίθεται στην τηλεοπτική δημοσιότητα, μάλιστα σε πρωϊνάδικα, μια για να πει πως δεν είναι σε σχέση τρία χρόνια, μια ότι την εκμεταλλεύτηκε ο πρώην σύζυγος της. Και άμα λάχει ρίχνει το ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ποιο είναι το νόημα; Να μας πει ότι είναι δυνατόν μια γυναίκα σέξυ στην πιο καρπερή της ηλικία να την βγάζει μόνη. Πως και μια κοσμογυρισμένη γυναίκα συμβαίνει να πιάνεται κορόιδο από άντρα. Πως στην πιάτσα κυκλοφορούν σκάρτα αρσενικά. Τέλος πάντων, ποιος είναι ο λόγος να απλώνει τα πολύ προσωπικά της στην κάμερα.

Άλλα πράγματα περιμένεις από την Πηγή Δεβετζή, με μετάλλιο ολυμπιακό, ασημένιο στο βιογραφικό της. Δεν υπολογίζω το χάλκινο, που πήρε μετά από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο, διότι βρέθηκε ντοπαρισμένη το 2008 και της τα αφαίρεσαν.

Από τον πρώην δικαστικό ή αστυνομικό, δημοσιογράφο ή πολιτικό, σπηλαιολόγο ή μυστικό πράκτορα δεν περιμένεις να σου αποκαλύψει γιατί χώρισε έναν γκόμενο ή τις εντυπώσεις του όταν συμμετείχε σε reality, όπως κάνει η Θρακιώτισσα αθληταρούTo τελευταίο νέο της Χρυσοπηγής Βεδετζή είναι ότι συζητούσε να εμφανιστεί στο J2US του Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά τηλεφωνούσε στην παραγωγή της εκπομπής και δεν σήκωναν το ακουστικό.

Γιατί το λέει αυτό η πρώην πρωταθλήτρια, που είχε πέρασμα και στο Dancing With The Stars; Να το μάθουν οι θαυμαστές της και ένας απ' αυτούς, επιτέλους, να προσπαθήσει να πιάσει επαφή με το κανάλι, μέχρι κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ