ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΗΣ

 

Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix διαβάζω, και τσιμπάω αμέσως το θύμα! “365 μέρες” είναι ο τίτλος και ξεκινάω να το δω. Στο τρίλεπτο αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ’ αφτιά. Στο πεντάλεπτο αρχίζω να καταλαβαίνω ότι πρόκειται περί μεγάλης μαλακίας. Στον δεκάλεπτο βλέπω μια πεολειχία σαν κανονική τσόντα χωρίς όμως να δείχνει το πέος. Όλα τα άλλα κανονικά… Το σταμάτησα.

Ατάλαντοι ηθοποιοί και σκηνοθέτης, ατάλαντος ο συνθέτης, σενάριο για κλωτσιές και διάλογοι για ξύλο. Αυτό έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Γιατί; Διότι έχει -λέει – πολύ αληθοφανείς ερωτικές σκηνές. Και γιατί κούκλα μου δεν βάζεις κατ’ ευθείαν να δεις μια τσόντα;

Ψάχνω να δω να διαβάσω μήπως βρω απαντήσεις στα γιατί μου. Γιατί το ''365 Days'', είναι η πιο viral ταινία των τελευταίων εβδομάδων; Είναι Πολωνική ταινία (μιλάνε Πολωνικά, Ιταλικά και -ο θεός να τα κάνει- Αγγλικά), κυκλοφόρησε στο Netflix στις αρχές Ιουνίου και κατάφερε να γίνει talk of the town για τις πολύ... αυθεντικές ερωτικές σκηνές του – γράφουν τα sites. Στο επίκεντρο είναι ένας Ιταλός μαφιόζος, o Massimo, που απαγάγει τη Laura και τις δίνει 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Δεν έχεις πιο κουλό, σου λέω.

Στα σοβαρά κινηματογραφικά sites την κράζουν ανελέητα - χείριστες κριτικές – αλλά οι εθισμένοι παθητικοί θεατές την βλέπουν – για τον Michele Morrone – λέει.

Όπου Michele Morrone, Ιταλός κλαρινογαμπρός, που καίει καρδιές κάθε ξελιγωμένης τηλεθεάτριας. Παραληρούν τα life style sites και blogs. Τον παρουσιάζουν ως ηθοποιό, μοντέλο, τραγουδιστή και σχεδιαστή μόδας. Είναι 30αρης (3 Οκτωβρίου 1990) και έχει άλλες τρεις μεγαλύτερες αδελφές στην οικογένεια. Κατάλαβε λέει ότι αρέσει στις γυναίκες από τις συμμαθήτριες των αδελφών του. Παρ’ όλο που ήταν πιο μικρός τους, όλες τον γούσταραν. Όλες τις είχε…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline,gr