ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ

 

Από τα ανήκουστα. Τα τερατώδη. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, όχι κάποια παρδαλή teenger, αλλά μια μεγαλοκοπέλλα στην έβδομη δεκαετία της πλούσιας σε δράση και εμπειρίες ζωής, να βγαίνει στην αγορά και να λέει δεν μπορώ να ζήσω τα γατιά και τα σκυλιά μου, στον αριθμό όσα είναι τα χρόνια της περίπου. Ήταν επόμενο να σχολιαστεί η κυρία θυγατέρα του μεγιστοτεράστιου Μίκη, πρώτα πρώτα διότι στο ζητιανόξυλο που άπλωσε ''ό,τι έχετε ευχαρίστηση μου δίνετε'', δεν ανέφερε τυχόν προσωπικές της ευθύνες.

Αν, δηλαδή, φταίει και η ίδια (φώτο, με τον Γιώργο Λιάνη) για την άθλια οικονομική της κατάσταση.

Τέλος πάντων, η κυρία θυγατέρα επανήλθε με την... αμυντική δήλωση ''Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε''. Γιατί να μην την κρίνει και να μην την επικρίνει ο καθείς; Δημόσια απευθύνθηκε ζητώντας ελεημοσύνη. Δεν το διέπραξε κρυφά, διακριτικά. Κι όχι μόνο δημόσια, αλλά και πολύ άγαρμπα.

Το άλλο. ''Ο πατέρας μου ο Μίκης... '', είπε η θυγατέρα ''... μου συμπαραστέκεται''. Τι εννοεί η θυγατέρα; Πως ο πατέρας την κατανοεί και συμφωνεί που το ‘ριξε στη ζητιανιά' Το θεωρώ απίθανο. Γιατί;
Κατ’ αρχήν για να… συμπαραστέκεται ο μπαμπάς, θα πρέπει να δεχθούμε σα δεδομένο ότι υπάρχει επαφή με την θυγατέρα. Κομματάκι δύσκολο ένας άνθρωπος να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την κόρη του πιο σημαντικού Έλληνα, όταν αυτή διαπράττει το απίθανο. Να δημοσιοποιεί με τον τρόπο που επέλεξε το αυστηρά προσωπικό της πρόβλημα.
Διαβαστε ακομα:

ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ...