ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΗΣ

 

Παρουσιαστής είναι αυτός που παρουσιάζει. Έτσι λένε τον δημοσιογράφο ή διασκεδαστή εκπομπής τηλεοπτικής. Παρουσιάζει πρόσωπα και γεγονότα και τα σχολιάζει αν έχει τα κότσια και δεν φοβάται μήπως ξεφτυλιστεί. Ή ζητάει από τους φιλοξενούμενους του να βγάλουν εκείνοι τα κάστανα από τη φουφού.

Η Μενεγάκη της Κρήτης. Η 31χρονη κυρία Ιωάννα Μαλέσκου. Έκανε μεταγραφή από κανάλι του μεγάλου νησιού στο σκάι. Παρουσιάστρια πρωϊνής ή μεσημεριανής εκπομπής, σιγά που θα ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες. Διάβασα κάπου τι συνέβη στην εκπομπή της. Και έβγαλα το συμπέρασμα πως ναι μεν είναι παρουσιάστρια, αλλά δεν κωλώνει να παρουσιάζει και τον... εαυτό της. Κάποια πραγματάκια από την προσωπική της ζωή. Και γκομενικά, άμα λάχει.

Η παρουσιάστρια εκ της ηρωϊκής Πρέβεζας κάνει εκπομπή με τους συνεργάτες της και όλοι μιλούν ελεύθερα κι ωραία. Κι ένα κάρο μαλάκες τους ακούνε για να μορφωθούν και να ψυχαγωγηθούν. Και πάνω στην σχετική κουβέντα η κυρία Ιωάννα Μαλέσκου αρχίζει να μιλάει για προηγούμενη... ερωτική της σχέση, γιατί διακόπηκε πρόωρα η εν λόγω σχέση και τι είναι αυτό που την τραβάει σ’ έναν άνδρα.
Ή είναι παρουσιάστρια το κορίτσι ή δεν είναι. Όχι μόνο να βγάζουμε στη φόρα μονάχα τα αυστηρά προσωπικά των άλλων. Ενδιαφέρει το μαλακισμένο κοινό των πρωϊνάδικων και μεσημεριάτικων και τα… μυστικά των ίδιων των παρουσιαστών.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ