ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΜΟΝΤΕΛΑ

 
Είναι γκόμενα. Παγκόσμια γκόμενα. Παγκόσμια διότι έχει καταφέρει η παρουσία της να προκαλεί το ενδιαφέρον όλου του γλόμπου. Σεξουαλικά, όχι αθώα γκομενικά. Γι' αυτό είναι γυμνές, ημίγυμνες οι φωτογραφίες της εκτός δουλειάς. Γι' αυτό κάνει δημόσιες εμφανίσεις, με σούπερ προκλητικό φόρεμα, όπως στην εκδήλωση του περιοδικού Vanity Fair με την ευκαιρία της γιορτής για τα Όσκαρ. Και σε πάρτυ χωρίς εσώρουχα κάτω από την τουαλέτα που κάλυπτε μόνο το μισό γυμνό κορμί της. Το τι κάνει στο μόντελιγκ δεν απασχολεί, όσο να περιφέρει τη σεξουαλικότητα της. Και από κοντά τα ΜΜΕ να γράφουν με ποιον ξαπλώνει ή πρόκειται να ζευγαρώσει.  
Μη γίνει παρεξήγηση. Η Ρωσίδα Ίρινα Σάυκ, είναι ή όχι φιλέτο στην εμφάνιση και στο κρεββάτι, πρόκειται για επαγγελματία και καριερίστρια, σε καμιά περίπτωση μια πουτάνα, που ψάχνεται να ανεβάσει την ταρίφα της. Δεν την συμφέρει οικονομικά και επικοινωνιακά να γίνει call-girl υψηλών προδιαγραφών, δηλαδή για πολύ δυνατά πορτοφόλια. Ο τύπος της παγκόσμιας και πρωτοσέλιδης γκόμενας τσεκάρει ποιος θα είναι ο επόμενος σύντροφός της. Είχε ερωτικό νταραβέρι για τέσσερα χρόνια με τον Ρονάλντο, τον γνωστό ποδοσφαιριστή όταν αυτός ήταν στην Ρεάλ και μετά για τέσσερα χρόνια επίσης έκανε χωριό, γάμο και παιδί, με τον χολυγουντιανό ηθοποιό Μπράντλεϋ Κούπερ. 
Ο καθένας έχει ένα ρόλο στη ζωή. Της γυναίκας της οποίας ζωγραφίζουμε σήμερα το πορτραίτο, όχι συγκεκριμένα κάποιας, ο ρόλος είναι αυτός της παγκόσμιας γκόμενας. Και από τότε που δεν ήταν διάσημη ξεκίνησε απολύτως δασκαλεμένη να συμπεριφέρεται όπως γουστάρουν τα μούσμουλα των lifestyler, τα gossip για το νέο αμόρε της, τον έτσι τάδε.    
Δεν υπάρχει νέος έρωτας. Υπάρχει η ανάγκη να τακιμιάσει... αισθηματικά με ένα άλλο μπλου-τσιπ της σώουμπιζ. Το κορίτσι ρυθμίζει τα σημεία βολής του οπλοστάσιου που διαθέτει και στοχεύει τον επόμενο στόχο. Ποιον σταρ δείνα θα διπλαρώσει, διότι είναι καυτή η ανάγκη να διατηρείται στη βιτρίνα της διεθνούς δημοσιότητας. Η σειρήνα διψάει για πρωτοσέλιδα και η σχέση με άντρα που κάνει γκελ στο πλευρό της λειτουργεί σαν τον πύραυλο υψηλών πτήσεων στο σύμπαν της διασημότητας. 
Όταν την σούταρε ο Ρονάλντο, η Ίρινα Σάυκ εμφανίστηκε το... θύμα της σχέσης τους. Ότι την κεράτωνε, ότι ήταν κωλοπαιδαράς, ένα ψευτοαντράκι, σκάρτος άνθρωπος, ένοιωθε ανασφάλεια μαζί του, ενώ εκείνη είναι κοπέλλα με αρχές και ηθική και έπρεπε να επιλέξει σύντροφο με τις ίδιες αξίες σαν τις δικές της. 

Αυτές οι ''ερωτικές'' σχέσεις δεν είναι σχέσεις. Είναι ιστοριούλες με ημερομηνία, έστω χρονολογία λήξεως. Δεν αποκλείεται και οι δυο πλευρές, όχι μόνο εκείνη της γκόμενας, να έχουν την ανάγκη του λουσάτου και γκλαμουράτου ειδύλλιου. Βεβαίως θα πέσει το παραμύθι, το αίσθημα. Πρόκειται, όμως, στην πραγματικότητα για ένα μη ομολογημένο στημένο, ένα “κατασκευασμένο” δεσμό που τον επιδιώκουν και οι δυο.

Από τις πουτανίτσες που κυκλοφορούν, μία στις 100, μια στις χίλιες είναι η γυναίκα που κερδίζει αληθινά τον αυθεντικό άντρα, που του παίρνει τη ψυχή του και την στέλνει στον Παράδεισο. Το ίδιο ισχύει και για τα αντράκια, τους γαμπρούς της πιάτσας, κάποιον ροκ σταρ, έναν golden boy των μπίζνες, εφοπλιστή, τραπεζικό. Πόσοι απ' αυτούς, με ιδιόκτητο αεροσκάφος και γιωτ αναζητούν το κορίτσι που θα τους ανεβάσει στα σύννεφα κι όχι κάποια μεταχειρισμένη βιτρινιάρα, η οποία σήμερα το παίζει ερωτευμένη, χθες ήταν μ' άλλον και πριν χωρίσει έχει στην καβάτζα τον επόμενο;

 

Η Ρωσίδα από την Σιβηρία Ιρίνα Σαϋκλισλάκωφ, που το άλλαξε σε Σάϋκ όταν έγινε μοντέλα, γεννήθηκε το 1986, σα σήμερα 6 Ιανουαρίου. Από φτωχή μουσουλμάνικη οικογένεια, ορφανή από πατέρα, πήγε στο πρακτορείο μοντέλων με την αδελφή της Τατιάνα, η οποία εκείνη ήταν η μπάνικη. Η Ειρήνη ήταν μια χλεμπονιάρα χωριάτισσα. Έπεσε, όμως, σε «μάτι». Η κυρία του πρακτορείου ''είδε'' ότι η Τατιάνα δεν κάνει για τη δουλειά, ότι μετράει η Ίρινα που δεν την έπιανε το μάτι του άσχετου.

 

Ιρίνα Σάϋκ, Κιμ Καρντάσιαν, Ρίτα Όρα, Ριάνα, όλες αυτές και κάποιες άλλες σαρώνουν στο διαδίχτυο. Και στα εξώφυλλα. Για όσα κάνουν, όσα ''σκηνοθετούν'' στην προσωπική τους ζωή για να τα λανσάρουν. Και βέβαια, διότι γδύνονται στην κάμερα και από χιλιάδες, χιλιάδων χιλιάδες πόζες επιλέγουν εκείνες που θα προωθήσουν.

Λένε ότι η Ίρινα Σαϋκ δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Είναι ένα αγρίμι του μόντελιγκ. Δεν υπάρχει γι’ αυτήν τίποτα άλλο εκτός από τις φωτογραφήσεις και τη διασημότητα. Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το ξεχωριστό ως γυναίκα. Ως θηλυκό. Μικρό στήθος, συνηθισμένες καμπύλες στο πολυφωτογραφημένο κορμί της. Σαν κι αυτήν υπάρχουν εκατομμύρια στη γη. Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά επάνω της; Η πουτανιά στα μάτια και στο μπασταρδεμένο τατάρικο πρόσωπό της. Εκεί είναι όλα της τα λεφτά. Και η πουτανιά στις στάσεις που παίρνει μπροστά στην κάμερα.
Διαβαστε ακομα: