ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 
Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τη στήσανε στο αεροδρόμιο να πιάσουν το λαβράκι, τον γνωστό Πέτρο Κωστόπουλο, με τη νέα του σχέση. Κάποια Κατερίνα τάδε, με παρουσία σε reality στο παρελθόν. ''Ποια Κατερίνα, ρε, παιδιά… '' το 'ριξε στην πλάκα ο Κωστόπουλος. ''Βλέπετε καμιά Κατερίνα;... ''.

Ο 66χρονος Κωστόπουλος είπε ψέματα, ειδύλλιο υπάρχει με την 26χρονη Κατερίνα τάδε, επιμένουν οι ντόπιοι παπαράτσι, οι οποίοι βρήκαν τον πρώην της κοπέλλας, έναν 45χρονο ράπερ, Μπο στο όνομα. Δεν σχολίασε κάτι αρνητικό ο ράπερ για την προτίμηση της Κατερίνας στον Κωστόπουλο. 

Τον ψεύτη Κωστόπουλο. Ο οποίος είναι υποχρεωμένος να μιλάει μπροστά στην κάμερα για τα γκομενικά του και τα προσωπικά του. Επειδή κι αυτός όταν έκανε εκπομπές στην τηλεόραση ασχολιότανε με τα ερωτικά τραγουδιστών και ηθοποιών, μάλιστα γάμα εθνικής. Άρα η συμπεριφορά του κρίνεται επιεικώς αντισυναδελφική.

Να ξέρουμε τι λέμε. Αν ήταν σωστός ο Κωστόπουλος όφειλε να καλέσει στην κρεβατοκάμαρα του τους παπαράτσι. Οι οποίοι πως ξηγήθηκαν; ''Οι φωτογραφίες... καίνε τον Κωστόπουλο'' είπαν θριαμβευτικά και δημοσίευσαν πόζες του με την έτσι Κατερίνα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ