ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΩ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ…

 

Αυτό λέγεται χαστούκι. Και γαμώ τη ρακετιά από τον πασίγνωστο Στέφανο Τσιτσιπά. Μπράβο στον νέο, ούτε 22 χρονών ακόμα δεν έκλεισε και έχει κερδίσει περισσότερα από επτά εκατομμύρια ευρώ. Και που ‘σαι ακόμα. Και λογάριασε πόσα θα κονομήσει από τη δουλειά του.

Ο επαγγελματίας τενίστας με δυο αράδες ξεκαθάρισε τη σχέση του με τον κόσμο. Τους άγνωστους που έγραψαν τα δικά τους επειδή εκείνος χριστουγεννιάτικα βρέθηκε στο… μυκονιάτικο Ντουμπάι (φώτο). ''Τους λυπάμαι… '' έγραψε με τη σειρά του ο κούκλος του 1 μ. 93 ύψος, γι’ αυτούς που του επιτέθηκαν. Κι ο ίδιος εξήγησε:

''Δεν έχουν προσωπική ζωή, γι’ αυτό ασχολούνται μαζί μου. Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό, κουτσομπολεύω άρα υπάρχω... ''.

Τι ακριβώς είπε το παιδί; Να το μεταφράσω: Κάνω αυτό που κάνω, διότι το γουστάρω, όχι για πάρτη τρίτων. Μη με βρίζετε αν χάσω ή γιατί δεν σας αρέσει τι πίνω και σε ποιο μαγαζί διασκεδάζω, με ποια γκόμενα τραβιέμαι. Μη χαίρεστε σαν Έλληνες γιατί κερδίζω, για πάρτη μου παίζω… ''.

Διαβαστε ακομα:

H ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…