Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ

 

Έκανε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο η κυρία Αγγελική Ηλιάδη και η ίδια γνωστοποίησε το ιστορικό γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αυτό δεν είναι είδηση. Η είδηση, η ειδησάρα είναι η μαλακία κάποιων να σχολιάσουν την τραγουδίστρια. Να της τα σούρουν, γιατί, λέει, παραμόρφωσε τη φάτσα της.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς την αλήθεια και το μέγεθος της μαλακίας. Για σκέψου, λοιπόν, αν θα έπινες καφέ, αν θα διέθετες διόμισυ λεπτά από το χρόνο της ζωής σου, να μιλήσεις μαζί  για πολιτική, ποδόσφαιρο ή εμβόλιο, με άτομο το οποίο ασχολείται επειδή κάποια άγνωστη του σουλούπωσε έτσι ή αλλοιώς το πρόσωπο της.

Όχι, δεν είναι είδηση η επίσκεψη στον πλαστικό μάστορα της  κυρίας Αγγελικής Ηλιάδη. Ούτε ότι το ανέφερε  στα στα social media. Κάποιους λόγους έχει το κορίτσι να το κάνει. Σιγά που θα το ψάξει ο σοβαρός, γιατί άλλαξε, γιατί έφτιαξε νέο πρόσωπο η όποια, υπαρκτή ή ανύπαρκτη τραγουδίστρια ή κομμώτρια. Η είδηση είναι γιατί τσίμπησε ο μαλάκας. Οι μαλάκες.

Είμαστε στον αιώνα της απόλυτης μαλακίας. Της άπαικτης μαλακίας. Άνθρωποι πάνε για ψώνια ή τρώνε στο σπίτι τους κι αυτό το αναρτούν να το μάθει ο ντουνιάς. Ποιος χέστηκε. Η είδηση είναι ότι η μαλακία νομιμοποιήθηκε κοινωνικά, επικοινωνιακά, δημοσιογραφικά.  

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ