ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ

 

Το ματς πρέπει να γίνεται στα ίσα. Όπου και όπως προκύψει, και με τους όποιους  αντιπάλους. Αυτό είναι το σωστό. Το απαιτούν όχι μόνο οι αιώνιοι κανόνες της δικαιοσύνης, αλλά, ρε, γαμώτο μου, και η αρχαιοελληνική μας παράδοση. Το αρχαίο πνεύμα αθάνατο στους ολυμπιακούς αγώνες.

Τι σόι ολυμπιονίκης να ‘ναι εκείνος που νίκησε με ματσαραγκιά. Με πουστιά. Από την άλλη, δεν είναι υπεράνω υποψίας η δικαστική απόφαση όταν στέλνει φυλακή τον κατηγορούμενο χωρίς προηγουμένως του δώσει το δικαίωμα να πει τα δικά του. Να απολογηθεί. Να δικαιολογηθεί.

Έκανε καταγγελία η πρωταθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου και όποιος δεν την πίστευε, όποιος την αμφισβητούσε, τον στέλνανε κατ’ ευθείαν στην πυρά. Δεν πάει έτσι. Τον ''έδωσε'' τον Κιμούλη η Ζέτα Δούκα και όσοι συμφωνούσαν μαζί της κέρδιζαν σχόλια επιδοκιμαστικά, ενώ εξασφάλιζε κατάρες όποιος τα έλεγε... διαφορετικά. Αν παίζεται έτσι το έργο, τότε σα να είναι πιασμένος ο διαιτητής του ματς.

''Λεσβίες υποπτεύεται ένας επώνυμος πίσω από τον πόλεμο που ξέσπασε σε βάρος του Κιμούλη. Και ότι κάποιες γυναίκες αποφάσισαν να τα βάλουν με το αρσενικό φύλο. Οι ατάλαντες ηθοποιήνες που λανσάρονται βιασμένες''. Αυτά και κάπως έτσι τα έγραψε στην σχετική ανάρτηση του ένας γνωστός, του οποίου δεν αναφέρω το όνομα. Εδώ κάνουμε δημοσιογραφία κριτικής, όχι ταχυδρομείου και κλητήρων. Να χαρίζουμε δημοσιότητα στον κάθε και να δημοσιεύουμε την κάθε μαλακία του χειροκροτώντας τον ή μουτζώνοντας τον όπως οι πολλοί.
Βεβαίως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Και τα ΜΜΕ είναι ελεύθερα να γράφουν ότι ο κύριος τάδε θέλει ξύλο μ’ αυτά που λέει ή μπράβο για την τόλμη του. Τα ΜΜΕ, όμως, είναι της πλάκας και βαράνε τη βιόλα τους. Μονόπατα. Και δήθεν πουλάνε ηθική.
Διαβαστε ακομα:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΤΟ… SURVIVOR