Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΙΜΟΥΛΗ

 

Πολύς ντόρος για τον Γιώργο Κιμούλη και τις γυναίκες τελευταία. Όχι τόσο για τις σχέσεις του – που είναι αναρίθμητες – όσο για την συμπεριφορά του. Δεν ξέρω αν συμπεριφέρεται αισχρά στις γυναίκες που κάνει σχέση, ή απλά μόνο στις γυναίκες που συνεργάζεται, θα το μάθουμε σύντομα. Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και κάποια στιγμή θα καθαρίσει το τοπίο.

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο ερωτικό παρελθόν του Γιώργου Κιμούλη. Όταν πρωτοβγήκε στο θέατρο έγινε ανάρπαστος. Ένα όμορφο, ψηλό ταλαντούχο παιδί και πολύ straight. Γούσταρε τις γυναίκες με χίλια. Όλοι γράφουν για τον γάμο του με την Μαργαρίτα Ζορμπαλά και με την Μαρία Δαμανάκη, αλλά πριν, πολύ πιο πριν, το 1977, ο Κιμούλης (21 ετών) είχε σχέση με την Μίνα Αδαμάκη (43 ετών). Μεγάλος έρωτας και μεγάλη σχέση. Έξι χρόνια κράτησε και μάλιστα ετοιμάζονταν για γάμο. Είχε γραφτεί κιόλας. Είχε γίνει και εξώφυλλο. Όμως καπάκι ήρθε το... άλλο, ο γαμπρός το έσκασε γιατί ερωτεύτηκε την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

 

Πριν αναφερθώ στην γυναίκα που κοντεύει να περάσει ντούκου, προηγήθηκαν στην ερωτική ατζέντα του Κιμούλη ορδές σχέσεων μεγάλης, μεσαίας, μικρής ή πολύ μικρής χρονικής διάρκειας. Να, ορισμένα ονόματα γυναικών... 
Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr