ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΖΙ...

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 

Υπάρχει ένα θεατρικό έργο που λέγεται “8 γυναίκες κατηγορούνται”. Εδώ, σήμερα δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά για 8 γυναίκες που κατηγορούν τον Γιώργο Κιμούλη. Και τον κατηγορούν όχι για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά για λεκτική, σωματική και κυρίως ψυχολογική βία.

Δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο, ούτε τηλε-δικαστήριο, απ’ αυτά που έχουν στηθεί στα πρωϊνάδικα των καναλιών, δεν θα βγάλουμε πορίσματα και αποφάσεις. Θα παραθέσουμε γνώμες, καταγγελίες και απόψεις για το θέμα – που καίει σαν το λάδι στην φωτιά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ No 1: Όπως ξέρουμε όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, η οποία αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σωματικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Λίγες μέρες μετά την δημοσία καταγγελία και με αίσθημα ότι της έφυγε ένα βάρος, έγραψε στο instagram: “Ήρθε η ώρα να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα στην τέχνη μας! Ήρθε η ώρα να πετάξουμε ότι μας βαραίνει! Ήρθε η ώρα μας! Είμαστε όλοι μαζί, χωρίς φόβο, με την αλήθεια μας να λάμπει! Καλώς ήλθες Φεβρουάριε!”.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ Νο 2: Η Κατερίνα Παπουτσάκη, εξέφρασε τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και σε όλους όσοι προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες. Αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, τονίζοντας: “Ήταν μια συνεργασία που σαφώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανακάνω. Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα.”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ Νο 3: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε: “Εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός ήμουν 25 χρονών και ήταν η τρίτη μου παράσταση. Δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Φοβόμουν, ένιωθα ότι αν μιλήσω τα βάζω με τον Γιώργο Κιμούλη και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο και μπορεί να μην ξαναδούλευα και εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία…”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ Νο 4: Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία είχε παίξει μαζί του στην παράσταση “Δον Ζουάν”, με ανάρτησή της στο Instagram, κατήγγειλε τον Κιμούλη, επισημαίνοντας: «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας»….

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr