ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο… ΧΑΙΚΑΛΗΣ

 

Χαράς το κουράγιο του. Λέω για τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη και δεν το ρίχνω στην πλάκα. Μιλάω σοβαρά όταν ομολογώ Χαράς το κουράγιο του. Δεν νομίζω να το κάνει άλλος αυτό που τολμάει ο πασίγνωστος κωμικός, ο οποίος διαθέτει το σπάνιο προσόν να γελάς μαζί του αρκεί να τον βλέπεις μόνο. Η φιγούρα του, ειδικά το πρόσωπο του προκαλεί το γέλιο χωρίς αυτός να χρειαστεί να παίξει κάτι στην έκφραση, χωρίς να πει κάτι αστείο.

Λοιπόν. Γνωστό ότι μια ηθοποιός ρεζίλεψε δημοσίως και επισήμως τον Χαϊκάλη, ότι την πήρε τηλέφωνο και αυνανιζόταν. Πως αντιδρά ένας άλλος ρεζίλης σαν τον κωμικό ηθοποιό; Κρύβεται. Δεν βγαίνει στο ένα κανάλι μετά το άλλο για να δικαιολογηθεί, όπως ο Χαϊκάλης. Γιατί; Επειδή στην περίπτωση του ό,τι κι αν πει, είναι σε βάρος του. Χειρωτερεύει τη θέση του, τη δημόσια εικόνα του.
Τι είπε στην τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση ο χάι ρεζιλεμένος κωμικός; Απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια επί λέξει έδωσε το ρεσιτάλ μαλακίας της ζωής του:  Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση; 
Τι είπε ο παίκτης; Ότι η ηθοποιός που τον ρεζίλεψε δεν του έκλεισε το τηλέφωνο, αλλά ότι αυτός τελείωσε κανονικά. Που σημαίνει, τι; Ότι αυτός δεν τον παίζει τηλεφωνικά. Ότι το κορίτσι του είχε ζητήσει τηλε-αυνανισμό. Ότι πράγματι, όπως ισχυρίζεται στα κανάλια, σταυρώνεται άδικα.
Στη φώτο, από την ταινία Safe Sex του 1999, όπου ο Χαϊκάλης, σύμφωνα με το σενάριο, αυνανίζεται ενώ ονειροβατεί τηλεφωνικά με άγνωστη του γυναίκα.
Διαβαστε ακομα:

#MEETOO MADE IN GREECE