ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

 

Όλοι καταδικάζουν. Και όλοι βλέπουν το όνομα τους και τη φωτογραφία τους με την καταγγελία τους σχετικά με το θέμα των ημερών. Τις σεξουαλικές επιθέσεις των ισχυρών σε αδύναμους, σε εξαρτώμενους. Η πόρτα των ΜΜΕ είναι ανοικτή στον καθένα που θα θυμηθεί ή θα φανταστεί μια προσωπική φάση της λεγόμενης σεξουαλικής παρενόχλησης.

Άγνωστα ονόματα, ηθοποιών και τραγουδιστών, δηλώνουν δημόσια ότι πριν 20 και 30 χρόνια τους συνέβη τούτο και το άλλο από άνθρωπο τον οποίο δεν κατανομάζουν. Πράγματα που γίνονται σ’ όλους τους χώρους, σε δικηγορικά γραφεία, σε τραπεζικά υποκαταστήματα, σε αποθήκες σουπερμάρκετ, σε πανεπιστήμια, σε δημαρχεία, σε ορφανοτροφεία, σε υπουργεία, σε νοσοκομεία, σε εργοστάσια, σε οπουδήποτε κυκλοφορεί η ιεραρχία ή ανισορροπία εργαζομένων, ο ένας αφεντικό ή προϊστάμενος, ο άλλος υφιστάμενος ή στο μεροκάματο απλώς.

Είμαστε, όμως, στη στάση Θέατρο. Εδώ έχει σταμάτησε ο συρμός, γι’ αυτό οι καταγγελίες σκάνε από ηθοποιούς και αφορούν ηθοποιούς. Οι αποκαλύψεις, λοιπόν, είναι θεατρικές, διότι αυτές πουλάνε. Ποιος ξέρει αν αύριο έχουν πέραση καταγγελίες από κορίτσια που υπηρετούν στην αστυνομία ή από αεροσυνοδές που τις παρενόχλησαν πιλότοι.
Στη φώτο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κτυπάει το κεφάλι του για άγνωστο λόγο, πάνω στη σκηνή.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...