ΞΑΝΘΙΑ Η ΝΤΕΙΒΑ, ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ Η ΜΕΓΚΑΝ

 

Το κορίτσι δεν παίζεται στο ρόλο της. Διάβασε το ύφος της δίπλα στον πρίγκηπα και δώσε της κατ’ ευθείαν το βραβείο της αποτυχημένης ηθοποιού και της πετυχημένης συμβίας γαλαζοαίματου. Το λένε και στο Χόλυγουντ. Ηθοποιός άσχετος, ανίκανος για μεγάλους ρόλους, πιθανόν να είναι ο καλύτερος αν υποδυθεί έναν συγκεκριμένο κινηματογραφικό ήρωα.

Έτσι και η 40άρα Μέγκαν Μάρκλ. Η πρώτη στο ρόλο καμακώνω τον Χάρυ, τον οποίον πήρε πακέτο μαζί της στην Αμερική, του κάνει και δεύτερο παιδί. Η είδηση! Το νέο να μεταδοθεί στα πέρατα της γης. Μέγκαν Μαρκλ και πάσης υδρογείου. Και στη σκιά της ο Χάρυ.

Πόσοι ξέρουν την Ντέιβα Νιούμαν; Ποια είναι αυτή! Καθηγήτρια Αεροναυτικής και Αστροναυτικής στο ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology). Και η πρώτη γυναίκα διευθύντρια στη ΝΑΣΑ. Η κυρία - ξανθιά είναι και μετράει ως γκόμενα - συμμετέχει στον προγραμματισμό της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, που είναι προγραμματισμένη να γίνει το 2030.

Και ο πλανήτης ασχολείται με την δούκισσα του Σάσεξ, τίτλο που απέκτησε η Μέγκαν επειδή παντρεύτηκε τον Χάρυ. Και το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι όγδοο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο. Να το καλέσουν το ζευγάρι στις εκδηλώσεις για το γιορτασμό του 1821.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ;