''ΚΑΤΕΒΑΣΕ'' ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η ζωή. Μέσα στον ορυμαγδό, βγήκε η καινούργια ταινία που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, και από υποχρέωση βγήκε στα κανάλια να μιλήσει γι’ αυτήν. Όμως τα κανάλια χέστηκαν για την ταινία. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα ενδιαφέρουν περισσότερο από οτιδήποτε. Και φυσικά τον ρώτησαν τόσα - όσα για να μην τον φέρουν σε δύσκολη θέση…

Είπε πολλά, αλλά δεν θα αναφερθώ σε όλα για να μην χάσουμε την ουσία.

“Δεν θέλω να καλύψω ούτε τον εαυτό μου ούτε κανέναν. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό” υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης  για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προσθέτοντας, πως… “δεν πέφτω από τα σύννεφα με όσα καταγγέλλονται, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις” και ότι ''το θέατρο δεν είχε τα εργαλεία να καταγγείλει τέτοιες καταστάσεις.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού είπε: “Τα πράγματα που ακούγονται είναι αποτρόπαια και φρικτά. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Με κανέναν από τους ανθρώπους αυτούς δεν κάναμε παρέα. Αλλά ακόμα και να κάνεις παρέα δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει στο σπίτι του…”

Σ’ αυτό το σημείο να παραθέσω κάτι που διάβασα της δημοσιογράφου Αρετής Αθανασίου: Ο Μαρκουλάκης κατέβασε από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και τις φωτογραφίες που είχε με τον Λιγνάδη!

  • “Ό,τι και όσα και να σβήνεις Κωνσταντίνε (σ.σ.: Μαρκουλάκη), τα “ίχνη” μένουν, και είναι πολλοί που ξέρουν πόσα ξέρεις, σε πόσα “ανίερα μυστικά” συμμετείχες και πόση βοήθεια του πρόσφερες, πριν λίγα χρόνια, όταν οργισμένος πατέρας τον μαχαίρωσε (σ.σ.: τον Λιγνάδη), κι εσύ τον πήγες…

Η συνέχεια εδώ ...nikosonline.gr