ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΑΙΜΑ...

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Είναι απίστευτο αυτό. Είδα το remake της ταινίας “Rebecca” του Alfred Hitchcock, στο οποίο είναι πρωταγωνιστής το νέο μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου,  και ετοιμαζόμουν να κάνω άρθρο γι' αυτόν,  οπότε “σκάει” βόμβα μεγατόνων από μια πρώην γκόμενα του: “Με βίασε και με χτύπησε άγρια”

Ο ηθοποιός Armie Hammer που όλοι πιστέψαμε πως θα είναι ο νέος μεγάλος γόης του κινηματογράφου, στ’ αχνάρια του Cary Grant, του Harrison Ford ή και του George Clooney ακόμα, πριν προλάβει να εκτοξευτεί στην κορυφή, βλέπει την καριέρα του σε ελεύθερη πτώση.

Η κοπέλα θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της προς το παρόν και παρουσιάζεται ως Effie. Πρώην ερωμένη του και τον κατηγορεί πως την κακοποίησε «ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους (2016-2020). Πήγε και τα κατέθεσε όλα σε δικηγόρο αλλά ανέβασε και video στο YouTube. Λέει μάλιστα πως φοβόταν για τη ζωή της όσο καιρό ήταν ζευγάρι μαζί του, δηλώνοντας πως ήταν θέμα χρόνου να τη σκοτώσει. Η 24χρονη ανέφερε επίσης ότι στις 24 Απριλίου του 2017, ο ηθοποιός τη βίασε ενώ επανειλημμένα χτυπούσε το πρόσωπό της στον τοίχο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση ερευνάται πλέον από την αστυνομία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hammer κατηγορείται για απάνθρωπες πράξεις. Γιατί βγήκαν κι’ άλλα στην φόρα. Το μοντέλο Courtney Vucekovic είναι επίσης μία από τις πρώην κοπέλες του Hammer που αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία της και τον αποκαλεί: Hammer “Χάνιμπαλ”. Είπε πως πολύ συχνά την τραυμάτιζε αφού απολάμβανε να της γλείφει μετά το αίμα από τις πληγές της.
 
 Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις όμως δεν σταματάνε εδώ. Η Paige Lorenze, μια άλλη ερωμένη του Hammer κοινοποίησε φωτογραφίες από τον βασανισμό της. Ο Ηammer είχε χαράξει με μαχαίρι τα αρχικά του ονόματός του, λίγα εκατοστά πιο πάνω από τα…

 Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr