ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΝΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

 

Το ζήσαμε κι αυτό. Πρώτη φίρμα κάνανε τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη. Ήταν μοιραίο κι αυτό… Στο φινάλε έχουμε φάει στη μάπα άλλα χειρώτερα από τον εμετό των ΜΜΕ. Ναι, αυτό είναι το θέμα, τα μέσα ενημέρωσης, όχι ο ίδιος ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης, όσο αντιπαθής ή συμπαθής λανσάρεται ή εισπράτεται.

Ο Φουρθιώτης αυτό έκανε, κι εκείνο, και το άλλο. Τρωκτικό του δημόσιου χρήματος τον κατηγορούν, ότι τον φυλάγανε λιγώτεροι αστυνομικοί απ’ όσους απασχολεί η πρόεδρος της δημοκρατίας, ότι μπήκε με τσαμπουκά σε υπουργείο και τρομοκρατούσε υπαλλήλους, ότι με πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα ζήτησε να κάνει ρεπορτάζ στη Βουλή και δεν ξέρω τι άλλο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά αν είναι αληθινά; Όχι, βέβαια, πως ο Φουρθιώτης είναι μεγάλος απατεώνας. Σε καμιά περίπτωση. Άλλη ερμηνεία θα δώσει ο ιστορικός του μέλλοντος στο ''φαινόμενο Φουρθιώτης''. Ότι η Ελλάδα είναι ρεμπέτ ασκέρι. Σκυλάδικο, όχι Μέγαρο Μουσικής. Μ’ άλλα λόγια ο κάθε περίεργος δεν το ‘χει σε τίποτα να κάνει το κέφι του σ’ αυτό το κράτος.

Αμ’ το άλλο το φοβερό και τρομερό, που το βάζεις. Να γίνει ο Φουρθιώτης ζήτημα πολιτικό, τουτέστιν κομματικό. Η καραξεφτύλα, όχι του ίδιου του Φουρθιώτη. Να διαμαρτύρεται η αντιπολίτευση γιατί η αστυνομία διαθέτει μισό λόχο για την προστασία του καλλιτέχνη. Προσωπικά μου μοιάζει με αρτίστας ο ''ένοχος'', καθόλου για παρουσιαστής και δημοσιογράφος. Στη φώτο με την επίσης καλλιτέχνιδα κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου.

Επί του θέματος. Φαγώθηκαν τα συριζόπουλα μην πεθάνει ο απεργός πείνας Κουφοντίνας. Κι αν πάθει κάτι ο Φουρθιώτης, δεν θα φταίει η κυβέρνηση; Γιατί να μην φταίει. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι, όταν κινδυνεύει η ζωή τους. Εκρηκτικό μηχανισμό έβαλαν στο σπίτι του καλλιτέχνη. Αν τον ανατινάξουν, γιατί να μη ζητήσει τα ρέστα από τον Χρυσοχοίδη ο σύριζας; Να κληθεί να λογοδοτήσει ο υπουργός γιατί απέσυρε την ασφάλεια από τον Φουρθιώτη.

Διαβαστε ακομα:

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SURVIVOR