COOL ΤΥΠΑΚΙ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.

Η Χριστίνα Πολίτη είναι από τις πιο cool γυναίκες που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Καμία σχέση με στερεότυπα, κλισέ, “πρέπει”, “μην” και “δεν”. Μεγαλωμένη σε ένα υγιές περιβάλλον, από πολύ νωρίς ήξερε τι ήθελε και πως έπρεπε να αντιμετωπίσει την ζωή. Από πολύ μικρή δουλεύει ασταμάτητα. Τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και στον προσωπικό.

Την ξέρω χρόνια, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε βγει, έχουμε πάει θέατρο, για φαγητό, συνεργάζομαι στο site της cosmopoliti.com και γενικά ξέρω πως η Χριστίνα θα είναι πάντα εκεί, όπως κι’ εκείνη ξέρει πως θα είμαι πάντα εδώ.

Χριστίνα μου που σε πετυχαίνω;

  • Σπίτι μου στην Αθήνα. Μόλις γύρισα από τένις και ένα rapid test covid- που βγήκε αρνητικό. Μόλις παράγγειλα miso soup.

Απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι – και από τις αναρτήσεις σου στο Facebook - δεν σε έχει επηρεάσει πολύ η πανδημία, έτσι είναι;

  • Στην αρχή της πανδημίας έκανα κίνηση ματ και πήγα στο Πήλιο πριν τις απαγορεύσεις. Έτσι πέρασα 3 μήνες στην εξοχή. Μετά συνέχισα να βρίσκομαι στην εξοχή, όπως μπορούσα. Είχα να δω το μεγάλο μου γιο ένα χρόνο, πράγμα που με τρέλανε. Ευτυχώς τώρα τον έχω εδώ. Δεν αφήνω την πανδημία να με επηρεάσει ψυχολογικά, βλέπω τα θετικά της - όπως το μεγαλείο του διαδικτύου, το ότι δεν τρέχω χαράματα για το σχολικό, ότι έζησα τη Μύκονο όπως παλιά… και γενικά κάνω υπομονή. Τι να κάνουμε, δεν έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα όπως παγκόσμιοι πόλεμοι κλπ. αλλά μας έκατσε η πανδημία. Εύχομαι να περάσει και να μην έρθουν κι άλλες..

Το εμβόλιο θα το κάνεις;

  • Φυσικά. Ζηλεύω όσους το κάνουν. Θα το έκανα χθες!

Θα σε γυρίσω πίσω αρκετά χρόνια, τότε που ήσουν μικρή, και έβλεπες την μητέρα σου, την Υακίνθη, μια γυναίκα καλλονή και γνωστό μοντέλο – τότε που τα μοντέλα ήταν η επιτομή της χάρης και της κομψότητας. Πως ήταν και πως είναι οι σχέσεις σας;

  • Η μεγαλύτερη μου χαρά ήταν να βλέπω τη μαμά μου κούκλα. Περίμενα να δω τους γονείς μου πριν βγουν για βράδυ φτιαγμένους ωραία. Οι σχέσεις μας ήταν και είναι τέλειες. Μεγάλωσα με την ομορφιά και την κομψότητα κορώνα στο κεφάλι μου.

Έχετε τσακωθεί ποτέ σοβαρά;

  • Ποτέ.

Σου «έβαζε χέρι» για τις επιλογές σου;

  • Όχι. Ήταν πάντα avant garde.

Έχεις κάνει δύο γάμους, ήταν σύμφωνη ή αντέδρασε;

  • Τους γονείς μου δεν τους ενδιέφερε ποτέ να παντρευτώ. Αντίθετα. Πιο πολύ χαίρονταν όταν χώριζα. Γενικά δεν είμαστε παλαιών αρχών… Την πάμε τη ζωή όπως έρχεται.

Με τα παιδιά σου σε βοήθησε όταν χρειαζόταν;

  • Με το μεγάλο μου γιο τον Νίκο, ήταν σαν δεύτερη μητέρα. Τον μεγαλώσαμε μαζί και ζούσαμε μαζί. Με τον Αλεξ απολαμβάνει τη ζωή της γιαγιάς. Τον βλέπει κάθε μέρα αφού πάλι μένουμε μαζί αλλά χωρίς ευθύνες.

Τι κάνουν οι γιοι σου, πόσο είναι τώρα, πες τα μας όλα;

  • Ο Αλεξ είναι 13 και κάνει online σχολείο. Ευτυχώς που πάει στο τένις γιατί θα είχε γίνει φυτό με το κομπιούτερ. Έχει πάρει κάτι γυαλιά προστασίας για την οθόνη και κάνει τον Χάρι Πότερ. Παίζει virtual παιχνίδια και κάνει τον u tuber. Ο Νίκος είναι 28 και δεν μου επιτρέπει να μιλάω για την προσωπική του ζωή… Ζει στο Λονδίνο.

Επαγγελματικά, πέρα από το πολύ πετυχημένο site σου – το cosmopoliti.com – και την συνεργασία σου με την Ελληνική έκδοση της Vogue, τι άλλο κάνεις;

  • Συνεργάζομαι με ξενοδοχεία σε δημόσιες σχέσεις όπως το υπέροχο Athens Marriot.

Η τηλεόραση σε φλέρταρε κατά καιρούς, εμφανίστηκες σε κάποιες εκπομπές, αλλά δεν στέριωσες. Γιατί;

  • Γιατί το να κάνεις το δεκανίκι σε πάνελ δεν είναι…

Διαβάστε την συνέχεια  εδώ:...nikosonline.gr