ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 

- Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ… , μπλα μπλα μπλα…

Αυτό είναι το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που το ακούμε εδώ και μέρες. Η είδηση είναι αν η αστυνομία αδιαφορεί και δεν κάνει τον κόπο να ψάξει γιατί φάγανε - και για ποιο λόγο- τον 51χρονο τον αστυνομικό συντάκτη από την Δράμα. Δεν είναι είδηση να μας λένε και να επαναλαμβάνουν από τις  9 Απριλίου τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να λένε κάτι.

Μα, δεν έχουν να πουν κάτι. Και οι ''αποκλειστικότητες'' και οι ''αποκαλύψεις'', μετά μουσικής από ταινίες θρίλερ στα κανάλια, εντυπωσιάζουν διότι κάποια γριούλα είδε τη μοτοσυκλέτα να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και ένας άλλος μάρτυς του εγκλήματος άκουσε τους πυροβολισμούς ή το μαρσάρισμα του δίτροχου.

Αίσθηση έκανε αυτή η μαφιόζικη δολοφονία και επόμενο τα μμε να μην την εκμεταλλευθούν. Μαφιόζικη, βέβαια, η επιχείρηση διότι έγινε από επαγγελματίες οι οποίοι δεν ξέρουν – και δεν τους πέφτει λόγος- γιατί ανέλαβαν να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ. Την αμοιβή τους πήραν για το συγκεκριμένο συμβόλαιο, που σημαίνει πως κι αν ακόμα συλληφθούν να μην είναι σε θέση να φωτίσουν ποιος, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Σε δολοφονίες τέτοιου γκαγκστερικού τύπου συνήθως ο θύτης δεν έχει επαφή με τον σκοτώστρα που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου.

Αυτό ενδιαφέρει, λοιπόν. Ποιος, ποιοι αποφάσισαν να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ και για ποιο λόγο.Ποιος, ποιοι κρύβονται πίσω από τους δυο στη μοτοσυκλέτα. 

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΔΕΨΕ ΤΟΝ… ΦΙΛΙΠΠΟ