ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 

Ο πολυπράγμων κύριος Μένιος Φουρθιώτης. Φίρμα το παιδί, διάσημος και πολυφωτογραφημένος. Από μάνατζερ της σεμνής Τζούλιας Αλεξανδράτου, παρουσιαστής και άμα λάχει σε μετωπική κόντρα με τον προκλητικό Νίκο Κάρβέλα, μέχρι την επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (φώτο). Και γιατί η συνάντηση με τον αρχιερέα; Να πάρει την ευλογία του διότι χωρίς αυτήν δεν ήθελε να φτιάξει πολιτικό κόμμα ο Φουρθιώτης.

Ποια ίδρυση κόμματος; Για σύσταση συμμορίας άρπαξε ποινική δίωξη ο Φουρθιώτης κι αυτό το αδίκημα είναι ένα από τα εννέα που κατηγορείται, από τα οποία τα δυο είναι κακουργήματα. Λεπτομέρειες; Ο καθένας οφείλει να είναι προσεκτικός όταν η δουλειά βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Ούτε ένα νι, ούτε ένα σίγμα περισσότερο απ’ ό,τι ανακοινώνεται.

Ακόμα και ο υπουργός δημοσίας τάξης πέρασε την κόκκινη γραμμή όταν έβγαλε στον αέρα δήλωση του, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία βρήκε την άκρη στην υπόθεση Φουρθιώτη. Δεν γράφεται ό,τι κι αν εννοεί και υπονοεί ο υπουργός.

Η απόπειρα σύστασης συμμορίας και ο εκβιασμός που κατηγορείται ο Φουρθιώτης δεν είναι κακουργήματα. Αντιληπτό ότι τα άλλα αδικήματα που βαρύνουν τον παρουσιαστή είναι πιο σοβαρά και θα δούμε που θα καταλήξει το πράμα. Αν, δηλαδή, αυτή η ιστορία θα φάει σε δημοσιότητα εκείνη του καλλιτέχνη Λιγνάδη, που τον έχουν χώσει μέσα.

Διαβαστε ακομα:

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΜΕΝΗ;