Αναστασης Ροιλος: Ενα αστερι γεννιεται

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Οι 30αρηδες ήρθαν να ανανεώσουν την λίστα των ηθοποιών, μια και οι κάποτε 30αρηδες είναι πια 45αρηδες - 50αρηδες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα και πάντα θα χαιρόμαστε να βλέπουμε “φρέσκες” μούρες, καινούργια ταλέντα να παίζουν και να ενσαρκώνουν ρόλους καλούς και ψαγμένους. Και για να ‘μαστε εξηγημένοι, μιλάω για καθ’ εαυτού ηθοποιούς, όχι για ψώνια του life style.

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς “Άγριες μέλισσες” έφερε στο προσκήνιο καινούργιους ηθοποιούς, πολύ σοβαρούς στην δουλειά τους, που δείχνουν να έχουν σπουδαίο μέλλον. Η σειρά ρίσκαρε στο να πάρει άγνωστους στο τηλεοπτικό κοινό ηθοποιούς, διαλέγοντας από το θέατρο – κι’ απ’ την άλλη κάποιοι καλοί ηθοποιοί που ήταν διστακτικοί, βλέποντας την καλή δουλειά που γίνεται και την επιτυχία της σειράς, είπαν το “ναι” (Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Έλλη Τρίγγου κ.α.)

Ο Αναστάσης Ροϊλός γοήτευσε αμέσως τους τηλεθεατές παίζοντας τον Νικηφόρο Σεβαστό, μπήκε κανονικά μέσα στον ρόλο, τον ψυχογράφησε – γι’ αυτό και σκίζει. Βέβαια βοηθάει ότι είναι καλό παιδί και διαφέρει από τους υπόλοιπους της οικογενείας των Σεβαστών.

Ο Αναστάσης γεννήθηκε 27 Οκτωβρίου 1988 στην Θεσσαλονίκη, είναι Σκορπιός και γοητεύει τις γυναίκες. Το έχουν αυτό οι Σκορπιοί. Έχουν “βαθύ” κάπως σκοτεινό βλέμμα που τους κάνει αφόρητα σέξι. Όλα τα κορίτσια του χώρου με τον που τον είδαν, έγιναν λιώμα. Πέρα από το ταλέντο του, έχει και φυσικά χαρίσματα, οπότε από τα γραφεία παραγωγής, οι casting directors, οι βοηθοί κτλ. όλες έγιναν λιώμα και πρόθυμες να τον βοηθήσουν.

Σπούδασε υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε με Άριστα. Μπήκε το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007. Το 2012 παρέδωσε τη διπλωματική του και το 2013 ορκίστηκε.

Από το 2009 παράλληλα με τη σχολή εργάστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός σε θεατρικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, του ΚΘΒΕ και του ελεύθερου θεάτρου. Ενώ ήθελε να…

Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr