Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ

 

Βόμβα. Έτσι το λένε. Έσκασε βόμβα. Ο γνωστός παρουσιαστής έγινε αντιπρόεδρος στην ανώνυμη εταιρεία του φίλου του Αλέξη Κούγια. Βόμβα; Κάτι τρέχει στα γύφτικα της αγίας Βαρβάρας.

Κι όμως η εν λόγω ασήμαντη και πολύ της πλάκας είδηση, ότι ο Λιάγκας θα είναι αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Λάρισα, χαρακτηρίστηκε βόμβα. Στα σοβαρά, όχι στ’ αστεία.

Ο Λιάγκας θα αναλάβει κάποιο πόστο συγκεκριμένο στην ΠΑΕ της Β εθνικής; Όχι. Θα συμμετέχει στις… συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΠΑΕ; Όχι. Τι ακριβώς θα κάνει ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΛ; Τίποτα. Τότε, ποιο είναι το νόημα της αντιπροεδρίας στην ομάδα της πόλεως της καταγωγής του; Κανένα νόημα.  

Την ίδια μέρα έσκασε μια άλλη φοβερή και τρομερή είδηση, που κι αυτή χαρακτηρίστηκε βόμβα. Το τέλος της ερωτικής σχέσης της πρώην συζύγου του Λιάγκα με τον σύντροφο της. Η πραγματική βόμβα είναι άλλη, και συγκλονίζει το ποδόσφαιρο πανελληνίως. Περί τίνος πρόκειται;

Η επίσης παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει πρόεδρος, ενεργός πρόεδρος, όχι απλά τιμητικά, δηλαδή αέρα πατέρα αντιπρόεδρος, στον Κιλκισιακό. Στην ομάδα της καρδιάς της, και του τόπου καταγωγής. Με στόχο να ξαναφέρει την ομάδα στην Β΄ εθνική, στην κατηγορία που ιστορικά ανήκει.

Αν χρειαστεί η κυρία νέα πρόεδρος του Κιλκισιακού θα εγκαταλείψει την τηλεόραση. Για να πετύχει στην προσπάθεια της να επανέλθει στο προσκήνιο η ομάδα που σήμερα παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα του Κιλκίς.  
Διαβαστε ακομα:

ΙΤΑΛΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ