ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...

 
Δεν ξανάγινε. Αυτό που διέπραξε μια άγνωστη δημοσιογράφος ραδιοφώνου της Δανίας. Να εισδύσει σε κλαμπ γνωριμιών, και πιο συγκεκριμένα σε κλειστό χώρο ανταλλαγής συζύγων, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Δηλαδή; Το 26χρονο κορίτσι σκέφτηκε να γράψει τι ακριβώς παίζει, τέλος πάντων να δώσει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε ζευγάρια που για πρώτη φορά συναντάνε άλλους άνδρες και γυναίκες, όλοι καπαρωμένοι, και κάνουν τράμπα. Ο καθένας και η καθεμία αποδέχονται ο σύντροφος και η σύντροφος τους να ξαπλώσουν με ξένο άτομο.
Ναι, αυτό δεν ξανάγινε. Έχει, βέβαια, προηγούμενο μια παρόμοια τολμηρή επιχείρηση από ρεπόρτερ σ' άλλο... εξωτικό χώρο. Στα άδυτα π.χ. μιας στρατιωτικής βάσης, σε γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης, σε τεκέ χρήσης βαριών ναρκωτικών.
Η Λουίζ (φώτο), αυτό είναι το όνομα της Δανής συντάκτριας, ήθελε να ενημερώσει από... πρώτο χέρι τους αμύητους στο swinging τι συμβαίνει και πως συμβαίνει το εν λόγω σπορ. Γι' αυτό δεν δίστασε να αφεθεί σε συνουσία με άνδρα swinger. Και να μαγνητοφωνήσει την ίδια και τον... δανεικό swinger, τόσο πριν γυμνωθούν, όσο και τις στιγμές της σεξουαλικής τους συνεύρεσης.
Άνευ σημασίας είναι όσα λέει μετά τη δημοσιογραφική της επιτυχία η Λουίζ. Πως δεν είχε σκοπό να δοθεί σεξουαλικά, αλλά το αποφάσισε προκειμένου να κάνει αυθεντικό ρεπορτάζ. Καμιά έκπληξη ότι έγινε ο χαμός με το ηχητικό ντοκουμέντο που μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται η Λουίζ. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΗΚΙΑ ΜΕ... ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ