ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ PLUS SIZE ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΟΡΜΙ

 

Πενηνταπεντάρα, παντρεμένη με τον πλουσιώτερο άνθρωπο της Γαλλίας και ανεβάζει φωτογραφίες της ολόγυμνη για να… , αλήθεια για ποιο λόγο; Πρώην ηθοποιός η Μεξικάνα Σάλμα Χάγιεκ, στο ύψος 1 μ. και τραβηγμένη η μεζούρα στα 57 εκατοστά. Δεν ξεβρακώνεται για τις απαιτήσεις κάποιου ρόλου διότι ήδη εδώ και κάποια χρόνια έχει εγκαταλείψει τη δουλειά.

Δεν έχει ανάγκη να δουλέψει, δηλαδή, Έχει, όμως, ανάγκη να επιδεικνύει δημοσίως την κορμάρα της και το παραφουσκωμένο της στήθος. Ασθενικά και μικρού μεγέθους τα βυζέτα της στην αρχή της καριέρας της, μάρτυρες οι φωτογραφίες οι παλιές.

Άλλο είναι το θέμα. Γιατί κάποιοι, όχι μόνο γυναίκες, έχουν τη μανία να δημοσιοποιούν προσωπικές τους στιγμές άνευ ουσιαστικής σημασίας. Ένα γάμο, μια αποφοίτηση, την αναχώρηση σε ταξίδι στο εξωτερικό, μια κηδεία, ένα νοσοκομείο, κάποια τέτοια γεγονότα εντελώς προσωπικά, αλλά άντε να τα δικαιολογήσεις. Φρικάρεις με τις φώτο τη στιγμή που κάποια πίνει καφέ, διαβάζει περιοδικό, είναι στο κομμωτήριο, αυτοθαυμάζεται μπροστά στον καθρέπτη όσο δοκιμάζει το νέο σλιπάκι.

Γυμνή η Χάγιεκ, πήρε μια μεγάλη πετσέτα, έκρυψε… σεμνά, όσα κρύβονται, και χάρισε στον κόσμο τη φώτο. Για ποιο λόγο;

Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ HOLLYWOOD