ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ

 

Να προβάλλεται η θέση της προέδρου της δημοκρατίας, το καταλαβαίνω. Θεσμός είναι η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το ίδιο και ο υφυπουργός Θόδωρος Λιβάνιος, ο οποίος επίσης πήρε αποστάσεις από το περιεχόμενο ενός βίντεο που παρουσιάστηκε σε συνέδριο με θέμα τη γονιμότητα και την αναπαραγωγική αυτονομία. Και απέσυρε από τη χορηγία την ΕΡΤ. Επειδή κατά τη γνώμη τους το εν λόγω βίντεο υποβαθμίζει το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία.

Να προβάλλεται, όμως, η καταδίκη του περιεχομένου του βίντεο από μια λαϊκή τραγουδίστρια και έναν βοηθό παρουσιαστή πρωϊνάδικου, αυτό λέει πολλά. Αφήνω στην άκρη την πιθανότητα να έκαναν λάθος οι δημιουργοί το βίντεο, να μην εννοούν αυτό που τους χρεώνουν πρόεδρος δημοκρατίας και υφυπουργός. Στέκομαι στο ότι για ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα δίπλα στα ονόματα θεσμικών προσώπων τοποθετούνται από τα ΜΜΕ άτομα όχι της ίδιας κοινωνικής αποδοχής.

Δυστυχώς πρόκειται για φαινόμενο των καιρών μας. Ο τίποτας, ο ανύπαρκτος, ο μηδενικός, αρκεί που είναι ψιλογνωστός σε μια κατηγορία του κόσμου, επιλέγεται από τα μέσα να διαμαρτύρεται αυτός, να καταδικάζει αυτός και πράγματα ειδικού βάρους με τα οποία δεν έχει καμιά σχέση.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ