ΜΑΛΙΣΤΑ, Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΡΕΚΛΑΜΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Τον γουστάρουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Και περισσότερο στην Αμερική, όχι μόνο στην πατρίδα του τον Καναδά. Φάτσα ηλίθιου. Καθυστερημένου. Βλέπεις τον Τζάστιν Μπίμπερ από πάνω μέχρι κάτω και λές κάτι στραβό έχει ο λεβέντης. Κι όμως είναι χρόνια στην πιάτσα και γαμώ τους σαξέσφουλ, να το εις την ελληνικήν.
Με σκάφος 55 μέτρων κάνει τις βόλτες του ο μικρός μετά της κυράς του, άλλο ξωτικό αυτή, σε Σαντορίνη, Μήλο, Μυκονο και σία. Και είδε θάλασσες ο 27χρονος τραγουδιστής και άρχισε να γράφει τραγούδια. Δεν τα λέει μόνο, φτιάχνει και στίχους δικούς του και βλαζει μουσική δική του. Και πουλάει αβέρτα. Αρέσει στο κοριτσομάνι, όχι μόνο.
Αυτό μας ενδιαφέρει. Η ρεκλάμα του διάσημου. Μα, ο Justin Bieber; Ναι, κύριε, αυτός και λίγο μας ενδιαφέρει αν από μάπα δεν τον έχεις ικανό να μετρήσει μέχρι το 21. Εκεί θα κολλήσουμε; 
Δεν έχει κανένα λόγο το υπουργείο τουρισμού να ξοδεύει εκατομμύρια για καμπάνιες και να διαφημίζει τις παραλίες μας. Και το ήλιο στα νησιά μας. Ένας Τζάστιν με το αστείο όνομα Μπίμπερ, χαρτί πολύ δυνατό στα social media, πετάει μια δυο αναρτησούλες θαμπωμένος από το Αιγαίο και κάνει δουλειά.
Διαβαστε ακομα:

Η ΛΙΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΩΝΕΙ