ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΚΙΡΑ Η... ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

 

Είναι λεσβία η Σακίρα; Αγωνία έπιασε τους αμέτρητους θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας. Είναι κρυφοτζίβα η γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελώνα Ζεράρ Πικέ; Ο χαμός μετά την αλλαγή που έκανε η κυρία στο προφιλ της στο instagram. Έβαλε φωτογραφία με τα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ. Των ομοφυλοφίλων, των τραβεστί και των άλλων ατόμων στις διάφορες κατηγορίες, διότι δεν βάζεις όλους τους gay σε μια σακούλα.

Βρε, κορόιδα, από πού και ως που ομοφυλόφιλη η πολυβραβευμενη και κάργα εμπορική Σακίρα. Δεν λέω, και στην ηλικία της, περπατάει ήδη στα 45, μια γυναίκα είναι πιθανό να ανακαλύψει το φως και τις χάρες της ομοφυλοφιλίας. Τεκνατζού την λες, αν λάβεις υπ’ όψιν ότι η 1 μ. 56 είναι δέκα χρόνια μαζί με τον κατά δέκα χρόνια μικρότερο της παίδαρο Πικέ, τον έχοντα ύψος 1 μ. 94. Το μόνο σίγουρο κοινό τους σημείο είναι πως τραγουδίστρια και ποδοσφαιριστής γεννήθηκαν την ίδια ημερομηνία, 2 Φεβρουαρίου.

Όταν είσαι στο επίπεδο εμπορικής αξίας της Σακίρα ή της Τζένιφερ Λόπεζ π.χ. μια είναι η αγωνία του επιτελείου, του team που εργάζεται γι΄ αυτήν. Τα πάντα όλα να γίνουν προκειμένου να προωθηθεί ο τελευταίος δίσκος ή να δουλέψει όσο γίνεται επικοινωνιακά η τουρνέ, η σειρά των προγραμματισμένων συναυλιών.

Τις τελευταίες ιδιαίτερα μέρες παγκόσμια παίζει το κόλπο των ΛΟΑΤΚΙ. Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Εκεί την έπεσε και η Σακίρα με το τελευταίο της τραγούδι που βγήκε στην αγορά. Το Don’ t wait up. Και τσίμπησαν (;) τα μέσα παγκοσμίως και αναρωτιούνται αν η Σακίρα με τη σημαία υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων περνάει κάποιο… μήνυμα. Και ότι δεν αποκλείεται αύριο, μεθαύριο να κάνει coming out, δηλαδή να αποκαλυφθεί, να δηλώσει ομοφυλόφιλη.

Παραμύθια. Στο κόλπο και τα μμε. Όχι πως είναι συνεννοημένα με τους γάτους στο team της Σακίρα. Ο καθένας παίζει για πάρτη του. Ο θόρυβος εξυπηρετεί και τα μμε, άλλο ότι βολεύει όσους τον στήνουν.

Διαβαστε ακομα:

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ