Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης το περίμενε ότι θα τον ''στείλουν''. Ότι θα προφυλακιστεί. Του το είχαν ψιθυρίσει από τα πριν οι δικηγόροι. Πως είναι απίθανο να γλυτώσει. Μόνο όποιος έχει βρεθεί στη θέση του καλλιτέχνη καταλαβαίνει πόσο βαρύ και ασήκωτο είναι για τον κάθε επώνυμο να οδηγείται στη στενή. Του φεύγει όλος ο τσαμπουκάς της διασημότητας.
''Είμαι αθώος'' υποστηρίζει ο ηθοποιός. Γιατί να μην είναι; Πήρε πρέφα - τουλάχιστον αυτό έλεγε δεξιά κι αριστερά - πως με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση του και την πίεση που δέχεται η ανακρίτρια από την κοινή γνώμη, δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να αποφασίσει να τον στείλει να κάνει παρέα στον Λιγνάδη.
Κι όμως, ο Φιλιππίδης έπαιξε θέατρο. Έπεσε από τα... σύννεφα. Έδειξε την... κατάπληξη του για την απόφαση της δικαστίνας. 
Θέατρο του Φιλιππίδη και η παρουσία της συζύγου του όταν... επισκέφθηκε την ανακρίτρια. Μέχρι σήμερα δεν συνήθιζε δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας ή συνοδευόμενος από την γυναίκα του. Ήθελε βέβαια να δείξει πως έχει αρμονική και ενεργή σχέση με την γυναίκα του. Όχι ότι δεν έχει καλή σχέση μαζί της, αλλά κρίθηκε απαραίτητα η παρουσία της στην ανακρίτρια. Για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς τους σε πείσμα των καταγγελιών σε βάρος του από γυναίκες ηθοποιούς.
Διαβαστε ακομα:

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ... ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ