ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ

 
Καλέ, σοκαρίστηκα. Μου 'ρθε ξαφνικό, πως να το πω; Δεν το περίμενα με τίποτα. Λέω για τη δημόσια δήλωση του ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, την παραδοχή του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και να πεις ότι το παλληκάρι του φαινόταν; Με τίποτα, καλέ. 
Πριν 44 χρόνια γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας ο Ιωάννης και όπως ο ίδιος είπε αισθάνθηκε για πρώτη φορά τη σεξουαλική του ταυτότητα στα 14 χρόνια. Ότι του άρεσαν τα αγόρια, όχι τα κορίτσια. Και, τελικά, ο ολυμπιονίκης του 1996 μετά από 30 χρόνια έκανε γνωστό το ποιος είναι. Μιλάμε σοβαρά;
Αν μιλάμε σοβαρά, τότε να μουτζώσουμε και με τα δυο χέρια το ανθρώπινο είδος που συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποιον λαμβάνοντας υπ' όψιν αν είναι ή δεν είναι gay. Κάθε δήλωση οποιουδήποτε, άντρα ή γυναίκας, που μας λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος αποτελεί ύβρι για τον υποτιθέμενο πολιτισμό του δίποδου. ΜΙα τέτοια δήλωση δεν μας χρειάζεται. Είναι περιττή. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι γουστάρει στο θέμα σεξ και λογαριασμό να μη δίνει σε κανέναν. Όταν, μάλιστα, γι' αυτό αποφασίζει η φύση του ατόμου, όχι η προσωπική του... προτίμηση.
Διαβαστε ακομα:

ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...