Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ... ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Γιατί πήγε ο Τσιτσιπάς στο Ντουμπάϊ, τι είπε ο Τσιτσιπάς για τα Harrods, γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο ο Τσιτσιπάς; Χιλιάδες “τίποτα” (οι γνωστοί τιποτάδες) τον κατακεραυνώνουν. Σκορπούν χολή εναντίον του. Χαχαχαχαχα (γελάμε ελεύθερα)

 

Πάντως είναι αξιοθαύμαστο όταν όλοι μας σε κάποιο τελικό έχουμε αγωνία αν θα κερδίσει, οι αναρτήσεις που γίνονται μετά είναι χιλιάδες επειδή… έχασε! Δήθεν λυπημένοι γράφουν: “Έχασε ο Τσιτσιπάς”, και διακρίνεις μια απέραντη χαρά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αυτό που σιχαίνονται όλοι οι μέτριοι, οι αργόσχολοι και οι θαμώνες της καφετέριας με τα fredo τους…

Παιδί ταλαντούχο, αφοσιωμένο στο σπορ του, που δεν τον βοήθησε η ομοσπονδία αντισφαίρισης (η θεία του πλήρωνε για τα ταξίδια του) και που κατάφερε το ακατόρθωτο. Να φτάσει στην κορυφή σε πολύ μικρή ηλικία.

Είδα στο Euronews το video με τις δηλώσεις του Τσιτσιπά για το εμβόλιο. Δεν είχε καμία έπαρση και καμία διάθεση αντιεμβολιασμού. Απλά είπε ότι δεν έχει εμβολιαστεί γιατί δεν έτυχε, δεν του το έχουν ζητήσει για να αγωνιστεί – αν και κάποια στιγμή, θα το κάνει. Αυτά.

Γιατί τώρα ξέσπασε όλος αυτός ο οχετός εναντίον του, δεν το καταλαβαίνω.

Μάλλον είναι στα πλαίσια του: “πως μπορεί αυτό το σκατό στα 23 του να παίζει στα ίσια τα μεγαθήρια του τένις, να βγάζει εκατομμύρια, να ταξιδεύει, να είναι διάσημος σ’ όλο τον πλανήτη, να δίνει συνεντεύξεις σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, να είναι ο Νο 3 στο παγκόσμιο τένις και να ζει στο Μόντε Κάρλο”.

Κάποιος έγραψε: “Για να είσαι…

Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr