Η βασιλισσα των best sellers

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η  Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι γνωστή στον κόσμο της λογοτεχνίας και, όχι μόνο. Με την έκδοση του καινούργιου της βιβλίου, το αστυνομικό θρίλερ «Το παιχνίδι του Νάνου», βρέθηκε ακόμη μια φορά στην κορυφή της των best sellers. Της ζήτησα να τα πούμε και να μιλήσουμε όχι μόνο για το βιβλίο αλλά και για κάποιες δηλώσεις της που καλώς ή κακώς εξόργισαν κάποιους που της έκαναν λεκτικές επιθέσεις, οι οποίες έφθασαν να γίνουν μέχρι και απειλές κατά της ζωής της.

Χρυσηίδα μου, που σε πετυχαίνω; 

  • Γειά σου Νίκο μου, στο σπίτι μου στην Μύκονο.

Το έκανες το εμβόλιο;

  • Ναι, το έκανα αν και αρχικά ήμουν διστακτική. Δεν γινόταν διαφορετικά. Η ιδέα των απαγορευτικών μέτρων με ενοχλούσε πολύ. Ύστερα άρχισαν να πεθαίνουν ξαφνικά από τον ίο άνθρωποι που γνώριζα ενώ  ήταν πολύ καλά στην υγεία τους.

Τα καινούργια μέτρα για την νέα σεζόν, τα άκουσες; Τι έχεις να πεις που δεν είπαν τίποτα για τις εκκλησίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς κτλ. ενώ πάλι τα έβαλαν με την εστίαση και τους χώρους της τέχνης…

  • Νίκο μου, ειλικρινά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά πάνω σε κάποια θέματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω. Π.χ. κατά την διάρκεια της καραντίνας στα σουπερμάρκετ γινόταν συνωστισμός την ίδια στιγμή που τα γυμναστήρια που για μένα είναι ναοί υγείας και καθαριότητας, έμειναν κλειστά σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό ήταν παραλογισμός.

Πολιτικά που ανήκεις; Είσαι στον συντηρητικό ή τον προοδευτικό χώρο;

  • Πάντα ήμουν ένα ελεύθερο πνεύμα αλλά με βαθιά συντηρητική  βάση μέσα του…

Πες μας λίγα πράγματα για σένα και την καθημερινότητα σου. Πας σουπερμάρκετ, βάζεις πλυντήριο, σιδερώνεις, έχεις σχέση, έχεις φυτά, κατοικίδιο;

  • Είμαι πολλές γυναίκες μαζί και περνάμε μια χαρά. Άλλη είναι στον κήπο να σκαλίζει και να φυτεύει, άλλη κάνει το νοικοκυριό, η άλλη διαβάζει και γράφει, άλλη είναι έξω και βολτάρει…Κάθε μέρα είμαι διαφορετική. Δεν έχω πρόγραμμα, μπορεί να τα κάνω όλα μαζί ή απολύτως τίποτε. Ζώα είχα πάντα αλλά τελευταία επειδή έχασα κάποια και έχω πάθει, δεν θέλω να συνδεθώ ξανά, αλλά φροντίζω τα αδέσποτα. Έχουμε 3 γάτες μόνιμες στην πολυκατοικία στην Αθήνα, επίσης φροντίζω τα αδέσποτα στη Μύκονο και Σέρρες γιατί διαμένω και στα 3 αυτά μέρη.

Σου αρέσει που μεγαλώνεις; Κοίτα, δεν μπορώ να…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr