ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ…

 

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κι όμως γίνονται και παραγίνονται και περνάνε στο νούκου. Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Όχι ότι τσακώσανε μια μοντέλα με κοντά στα οκτώ κιλά ηρωίνης. Αυτά συμβαίνουν και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία. Το εμετικό, το εντελώς αντικοινωνικό είναι ότι κάποια μμε έδειξαν… συμπάθεια στο κορίτσι.

Αν δεν αποφασίσει η δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται να την καταδικάσεις την κοπέλλα, πρώην παίκτρια σε reality. Άλλο αυτό, άλλο να πλασάρεις την πληροφορία ότι η συλληφθείσα είναι σε τραγική κατάσταση, διότι πέρασε δεύτερη μέρα στο κρατητήριο. Δεν πήγαιναν να την βρουν να την παρηγορησουν, να της δώσουν και μαντήλι να σκουπίσει τα δάκρυα της.

Είπαμε. Δεν είναι ένοχη η κοπέλλα. Πριν, όμως, απαλλαγεί, αν απαλλαγεί, αν αποδειχθεί η αθωότητα της, είναι για φτύσιμο εκείνα τα μμε που καραξεφτυλίζονται. Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρούνται με ποινή χρηματική ή όποια άλλη. Να συλλαμβάνεται π.χ. ο εγκληματίας που έκλεψε, που σκότωσε και οι  λειτουργοί της δημοσιογραφίας να μας λένε ότι είναι… στεναχωρημένος στο κελί του.
Διαβαστε ακομα:

ΓΚΙΖΕΛΑ ΝΤΑΛΙ: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ SOFT PORNO