ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΧΙ ΝΑΥΛΟΝ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Πώς να δεχθεί η κυρία το κέρατο που της φόρεσε ο άντρας της; Είναι η Νο 1 Καρντάσιαν. Η Κιμ Καρντάσιαν, η παγκόσμια σταρ του παγκόσμιου οικογενειακού reality των Καρντάσιανς. Αναγνωρισμένη περσόνα με επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Πάνω απ’ όλα, όμως, για να μη ξεχνιόμαστε είναι παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Ο πισινός! Και τα δυο ηφαίστεια στο μπούστο, στήθος μακράν το περισσότερο φωτογραφημένο από καταβολής. Από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία. Η τεχνική, η ικανότητα να αποτυπώνει ο άνθρωπος φωτογραφίες στο χαρτί, εδώ και 200 χρόνια περίπου.

Το 2014 παντρεύτηκε η Κίμπερλυ ή Κιμ στον τρίτο γάμο της τον κατάμαυρο ράπερ Κάνιε Ουέστ, έκανε τέσσερα παιδιά μαζί του, κι αυτός τόλμησε να την απατήσει. Γίνεται; Όλα γίνονται. Και να την κερατώσει με κάποιο μπάζο. Αδύνατον να είναι καλύτερη της Κιμ.

Πώς να αντέξει τέτοια προσβολή η 41χρονη Κίμ Καρντάσιαν; Γιατί, όχι! Αν κάνει τα στραβά μάτια θα δείξει παγκόσμια πως είναι αληθινή γυναίκα, όχι ένα τηλεοπτικό κατασκεύασμα, ένας πλαστικός άνθρωπος. Αν συγχωρήσει τον εκατομμυριούχο Κάνιε Ουέστ θα αποδείξει ότι υπεράνω όλων είναι η οικογένεια, τα παιδιά, όχι ο προσωπικός εγωισμός της πριμαντόνας.

Διαβαστε ακομα:

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ… ΘΥΛΗΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ