ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ στο cafe του ΙΑΝΟΥ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Είχαμε μια ιδέα με την Όλγα Λασκαράτου και θέλω να σας πω τα πάντα. Σκεφτήκαμε μια φορά τον μήνα, στο υπέροχο café του Ιανού, να φέρνουμε σε επαφή τους καλλιτέχνες με το κοινό, κάνοντας ακροάσεις των cd τους. Το προτείναμε στον ΙΑΝΟ και ευτυχώς οι άνθρωποι εκεί ενθουσιάστηκαν.

Ξεκινάμε λοιπόν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 7.30μμ, με την ακρόαση του cd του Γιάννη Κότσιρα “Κοίτα γύρω”, όπου ο ίδιος θα μας πει τα πάντα για το πώς έγινε και όλες τις μικρές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα καινούργια του τραγούδια. Θα απαντήσει σε ερωτήσεις και στο τέλος θα μας παίξει και Liveacoustic κάποια κομμάτια. Για τους ενδιαφερόμενους θα υπογράψει και αντίτυπα του cd του.

Μια φορά τον μήνα λοιπόν, στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή “Ένα παράθυρο θάλασσα”. Αμέσως μετά 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή “Η Μικρή μας Πόλη”. Οι δυο τους σκέφτηκαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ, και οι 3 πρώτοι καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν είναι:

Πέμπτη 14/10 Γιάννης Κότσιρας – cd «Κοίτα γύρω»

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr