Ενας χαμογελαστος μπαμπας

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η πορεία του παράξενη και αναπάντεχη. Από ποδοσφαιριστής αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκε και πως το έπραξε, αλλά έτσι δηλώνει. Ηθοποιός. Και στην Ελλάδα, όπως έχει πει ο Γιάννης Τσαρούχης, είσαι ότι δηλώσεις.

Κάπου διάβασα ότι ο Στέλιος Κρητικός έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς, και επειδή δεν ήξερα ποιος είναι, μπήκα στο Google να μάθω. Κατ’ αρχήν είδα φωτογραφίες όπου στο 90% είναι με μαγιό. Ο.Κ. κι’ εγώ αν είχα την κορμάρα του με μαγιό θα φωτογραφιζόμουν, μη σου πω και χωρίς. Επίσης στο 90% των φωτογραφιών είναι γελαστός. Αυτό τον κάνει πολύ συμπαθή. Άρχιζα να διαβάζω…

Ο Στέλιος Κρητικός γεννήθηκε στην Ρόδο και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο μετακομίζοντας στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε με διάφορες μικρές ομάδες, όπως: Φοίβος Κρεμαστής, Μαρκό Μαρκόπουλου, Γλυκά Νερά και Παράδεισος Αμαρουσίου. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

 

Ως ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε ένα- δυο επεισόδια διαφόρων τηλεοπτικών σειρών και σε κάποιες άλλες με κανονικό ρόλο, μεταξύ των οποίων «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Επιθυμίες», «Φιλοδοξίες», «Τα κορίτσια του μπαμπά», «L.A.P.D.» κ.α. Στο θέατρο (Περοκέ και Δελφινάριο) συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2009 μέχρι το 2016 σε διάφορες παραστάσεις και εκτός από την εκεί συνεργασία τους, υπήρξε μαζί του και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show».

 

Το 2018, έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor» όπου κατέκτησε την 16η θέση στην τελική κατάταξη.

 

Ο Στέλιος Κρητικός, δεν είναι μεγάλος όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Ίσα-ίσα είναι ένα χρόνο μικρότερος από τον…
Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr