ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ BRAD PITT ΠΕΝΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ

 

Λίγοι σύγχρονοι ηθοποιοί ταιριάζουν με το καλούπι ενός σταρ του Hollywood όσο ο Brad Pitt. Κάθε ταινία γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική με έναν ηθοποιό του μεγέθους του στο cast. Ενώ είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει ότι του αρέσει να παίρνει ρίσκα και να δίνει εξαιρετικές ερμηνείες σε μια ποικιλία από υπέροχες ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας, βλέπουμε ότι περισσότερο τον ενδιαφέρει ο ρόλος, παρά τα χρήματα που θα πάρει ή κατά πόσο είναι υπερπαραγωγή η ταινία. Η καριέρα του είναι γεμάτη με αστείους, γοητευτικούς, περίεργους και συναρπαστικούς χαρακτήρες που - σίγουρα - δεν θα ξεχαστούν σύντομα.

Έχει παίξει σχεδόν τα πάντα. Από πολεμικά και αστυνομικά, μέχρι κοινωνικά και romantic comedy. Από ιστορικά (Τροία), ψυχολογικά και ταινίες δράσης, μέχρι και σε gay δρακουλιάρικο (Interview with the Vampire) με τον Tom Cruise.

Ρόλοι και ταινίες αξέχαστες: Legends of the Fall (τον ερωτεύτηκαν όλες), Seven Years in Tibet, Fight Club, Spy Game (με τον Robert Redford), The Devil's Own (με τον Harrison Ford), BabelInglourious Basterds, 12 Years a Slave (όπου ήταν παραγωγός και έπαιξε και ένα μικρό ρόλο), ακόμα και ως Rusty Ryan στην τριλογία Ocean's ήταν απολαυστικός.

Ας δούμε τις 5 ταινίες που άλλαξαν την ζωή του….

Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr