ΣΤΟ HOLLYWOOD Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

 

Με μια κουβέντα, δεν χρειάζεται να το πολυλογούμε. Οι αποκαλύψεις για τους σταρ του παγκόσμιου σινεμά είναι ένα… τίποτα σε σύγκριση με το τι πραγματικά συμβαίνει. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει, δεν ζουν στον πλανήτη γη, είναι φευγάτοι στον πλανήτη Hollywood.

Επόμενο. Ο ηθοποιός δεν είναι νορμάλ άτομο. Εννοώ δεν κάνει νορμάλ ζωή. Μόνο συνηθισμένη δεν είναι η καθημερινότητα του. Για δυο βασικούς λόγους. Πρώτον, βγάζει εκατομμύρια και, δεύτερον, είναι διάσημος. Ζει μέσα σε γυάλα.

Ο 53χρονος Ουίλ Σμιθ μέσα στα πρώτα ονόματα, γυρίζει χρόνια ταινίες, κάποτε, σε μια φάση ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος, παντρεύτηκε ένα χαμένο, όμως διάολο από κούνια, μαύρη κι αυτή, καλλιτέχνις κι αυτή, τρία χρόνια μικρότερη του και ικανή για όλα. Αυτό που μαθεύτηκε είναι ότι η κυρία εν γνώσει του συζύγου της είχε εραστή, έναν άλλο αραπάκι, τραγουδιστή, 20 χρόνια νεώτερο της.

Αυτά που δεν θα μάθει ο κόσμος – και στο φινάλε γιατί να τα μάθει; - είναι τα όργια, σεξουαλικά, ναρκωτικά και κάθε άλλη κατάχρηση, που βάζει, στην πραγματικότητα η φύση της δουλειάς ''υποχρεώνει'' το αστέρι του σινεμά να βάλει στη ζωή του.

Στη φώτο το τρίο του ζεύγους Ουίλ Σμιθ, από αριστερά ο εραστής, η σύζυγος και ο σύζυγος Ουίλ Σμιθ.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ OPEN