ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ JOAQUIN PHOENIX ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΕΝΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

O Joaquin Phoenix είναι ο εναλλακτικός superstar της εποχής μας. Διαλέγει ρόλους σκοτεινούς και πρωτότυπους τόσο σε μεγάλες παραγωγές αλλά και σε ανεξάρτητες ταινίες. Όλες οι ερμηνείες του έχουν επαινεθεί και βραβευτεί, με κορυφαίο το βραβείο Oscar Α’ αντρικού ρόλου για το Joker.

Με κάθε του ερμηνεία αναγκάζει κοινό και κριτικούς να υποκλίνονται στο υποκριτικό του ταλέντο. Ανάμεσα στις ταινίες που έχει παίξει υπάρχουν 5 απ’ αυτές που λέμε χαρακτηριστικές. Πέντε ταινίες που άλλαξαν την ζωή του. Ας τις δούμε…
 

 

Parenthood (1989)
 
Το Parenthood είναι μια family comedy-drama ταινία, με ένα πολύ δυνατό cast το οποίο συμπεριελάμβανε και έναν μικρό που εντυπωσίασε τους κριτικούς αλλά και τους κινηματογραφικούς παράγοντες. Ήταν ο Joaquin Phoenix (που τότε ήθελε να τον λένε Leaf Phoenix). Ήταν 15 ετών όταν τον επέλεξε ο Ron Howard για να παίξει και έκτοτε ο πιτσιρικάς είχε μόνο ανοδική πορεία.
 
Gladiator (2000)
 
Το Gladiator είναι μια επική ιστορική ταινία του Ridley Scott με τον Russell Crowe και τον Joaquin Phoenix στους βασικούς ρόλους. Ο Joaquin ενσάρκωσε τον παράφρονα Ρωμαίο αυτοκράτορα Κόμοδο, και όλοι ασχολήθηκαν μαζί του λέγοντας ότι αυτός ο ηθοποιός έχει μια «θαυμάσια ανατριχιαστική διαστροφή». Ήταν..

 H συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr