ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΜΙΣ ΤΗΝ 88ΧΡΟΝΗ

 

Στη φωτογραφία η ξακουστή πάλαι ποτέ βασίλισσα της νύχτας Ζοζώ Σαπουντζάκη μπροστά την τούρτα γενεθλίων της τον περασμένο Μάιο. Η γυναίκα γιόρτασε τη συμπλήρωση των 88 Μαίων της και ακάθεκτη περιπατεί στα ενενήντα παρά ένα.

Μπράβο στο κορίτσι, ναι, δείχνει κορίτσι, έχει τη χάρη, τη φινέτσα και την ενέργεια έφηβης κι αυτό μόνο με ειρωνεία δεν λέγεται. Πέρα, δηλαδή, τι φανερώνει το σώμα, αυτά που δεν κρύβονται, εκείνο που αξίζει στη Σαπουντζάκη είναι ότι την πλημμυρίζει η χαρά ζωής. Αν με ρωτήσετε πόσο χρονών είμαι, δεν ξέρω… λέει η ίδια κι εγώ την χαίρομαι αυτή την απάντηση.

Άλλο αυτό. Άλλο το άλλο με την κυρία Ζοζώ Σαπουντζάκη, που γίνεται το ανεπανάληπτο ξεβράκωμα των μνηντιοέτσι στο οικοσύστημα της ντόπιας showbiz. Μιλάμε για γελοιοποίηση του απόλυτου κρετινισμού. Το τι λένε και το τι γράφουν σε πάει στη χώρα όπου πρωταγωνιστούν οι τρίχες πισινού.

Το σώμα της Σαπουντζάκη είναι συγκλονιστικό... Έκανε εμφάνιση που θα τη ζήλευαν 20άρες και 30άρες... Με το μαύρο στενό παντελόνι μάγεψε… Παραμένει καλλίγραμμη… Μεγαλώνει μικραίνοντας…

Φτάνει, όχι άλλα τούβλα.

Διαβαστε ακομα:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ