Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 

Έζησε μια ζωή μέσα στην δόξα και στα σκάνδαλα. Απ’ την μια η εξαίσια φωνή του, τα τραγούδια, τα μπλε μάτια του, οι γυναίκες και το πολύ μεγάλο… πέος του. Και από την άλλη τα μεθύσια, τα ξενύχτια, οι πεταλουδίτσες της νύχτας και  η μαφία. Αν δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι, “καθάριζαν” οι φίλοι του, οι μαφιόζοι.

Κυρίες και κύριοι πολύ περιληπτικά και ζουμερά όλη η ζωή και η καριέρα του θρύλου, που ονομάζεται Francis Albert Sinatra.

Ο Francis Albert Sinatra γεννήθηκε 12 Δεκεμβρίου 1915 στο Hoboken του New Jersey από γονείς Ιταλούς μετανάστες. Ήταν δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός και στη διάρκεια μιας πολυετούς καριέρας, από τα τέλη της δεκαετίας του 1930 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90, υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ερμηνευτές της Αμερικάνικης showbiz.

Συχνά χαρακτηρίζεται ως ο σπουδαιότερος Αμερικανός τραγουδιστής του 20ού αιώνα, αλλά και συμβολική μορφή της αμερικανικής κουλτούρας. Το μουσικό έργο του είναι ογκώδες, με περισσότερες από 1400 ηχογραφήσεις. Τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 1985 και με το Χρυσό Μετάλλιο του Κογκρέσου το 1997, ενώ του απονεμήθηκαν συνολικά έντεκα βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών και το βραβείο για τη συνολική προσφορά του.

Η έντονη και περιπετειώδης προσωπική ζωή του τοποθετήθηκε συχνά στο προσκήνιο, ειδικότερα η διασύνδεσή του με προσωπικότητες της μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι φίλοι του οι μαφιόζοι “έπεισαν” τους παραγωγούς του Hollywood να τον προσλάβουν στο…

Η συνέχεια εδώ: ...nikosonline.gr