ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Η... ΠΟΛΙΤΚΗ

 
Εγώ ξέρω ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι δημοσιογράφος. Πεθαίνει ο άνθρωπος και αντί να ακούσω πως τον αποχαιρετάει η δημοσιογραφική οικογένεια, το συνάφι του, η Ένωση Συντακτών, διαβάζω δηλώσεις για τον μακαρίτη από στελέχη του κόμματος. Ποιανού κόμματος; Του Τράγκα το κόμμα. 
Αρχηγός στο κόμμα του ο Τράγκας. Δεν βαπτίστηκε ακόμα το κόμμα του, δεν πρόλαβε να κατεβεί σε εκλογές, οπότε στην πραγματικότητα ήταν ακόμα στα χαρτιά. Και πριν δώσει τις εξετάσεις του σε εκλογική αναμέτρηση, η πολιτική είναι αυτή που έφαγε τον αρχηγό.
Έχει μεγάλη αλήθεια αυτό που λένε πέθανε από κορονοίό, αλλά είχε υποκείμενο νόσημα. Τον κοπάνησε ο ιός και τον τελείωσε διότι τον βρήκε αδυνατισμένο από άλλη αρρώστια.
Ο Τράγκας είχε τα προβλήματα υγείας με το ζάχαρο, λάθος του να το ρίξει και στην πολιτική. Να αμολιέται στις περιοδείες, να τρέχει εδώ κι εκεί. Κι αυτά τα τρεξίματα δεν είναι όλα της χαράς και της νίκης. Μπαμπέσικα πράγματα είναι τα σχετικά με την πολιτική. Άλλα σου λένε, άλλα συμφωνείς, άλλα σου υπόσχονται, κι άλλα βγαίνουν στην πορεία.
Τα είχε δώσει όλα μ' αυτή την ιστορία με το κόμμα ο Τράγκας. Του πήρε όσες λίγες δυνάμεις του άφηνε το άλλο τρέξιμο, ο πρωταθλητισμός του στη δημοσιογραφία.
Διαβαστε ακομα:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥ ΑΔΑΜ