Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ…

 

Κριτική στον αποδυτηριάκια από αναγνώστη. Κατηγορήθηκε ο αποδυτηριάκιας για έλλειψη σεβασμού, μάλιστα χρονιάρες μέρες, στους πιστούς. Εννοείται χριστιανούς. Βεβαίως πιστοί είναι κι όσοι δεν πιστεύουν τον Χριστό, αλλά σε κάποιον άλλον προφήτη.

Πριν προχωρήσω να διευκρινίσω ότι παραδέχομαι μόνο τους αληθινούς πιστούς, Αυτούς που στην πράξη εφαρμόζουν αυτά που αναφέρονται στα κιτάπια της πίστης τους. Να μου λέει ο άλλος ότι είσαι μωαμεθανός ή χριστιανός και βουδιστής και να γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα της πίστης του, είναι της πλάκας πιστός. Δεν αρνούμαι ότι δεν είναι πιστός, πιστός είναι, αλλά όχι αληθινός.

Παρακάτω. Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις, με σχολιάζει ο χριστιανός αναγνώστης, άλλα ντροπή σου να βλασφημάς την πίστη των άλλων. Έχω απάντηση.

Ο χριστιανός που σέβεται το παρελθόν του, το ιστορικό παρελθόν του, δεν δικαιούται να ομιλεί σχετικώς. Κάθε θρησκεία κυκλοφορεί στους αιώνες με το ποινικό της μητρώο, μαύρο , κατάμαυρο. Πιο μελανό, όμως, απ’ αυτό του χριστιανού κανενός άλλου. Τα όργια των οργίων ώ όργια έχουν διαπράξει χριστιανοί, αρχιερείς και μη, στο όνομα του Χριστού και του χριστιανισμού, σε βάρος άλλων επειδή οι άλλοι ήταν πιστοί άλλου δόγματος.

Άπιστος θεωρείται ο άλλος πιστός και άρα έχουμε το δίκηο να τον ξεσκίσουμε. Έτσι το πήγαιναν το κύριε ελέησον. Και παρ’ ό,τι χριστιανοί ποτέ δεν ζήτησαν συγχώρεση για τα εγκλήματα των εγκλημάτων τους στους… άπιστους – πιστούς άλλων αγίων θρησκειών.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο... ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΛΟΣΑΝΤΑ