Ο Σακης και το γιαουρτωμα

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πάρα πολλά χρόνια να κάνει επιτυχία στο τραγούδι. Πάρα πολλά. Γι’ αυτό και έχει στραφεί προς το Instagram (έχει γίνει influencer) και στην τηλεόραση, όπου κάνει τα πάντα. Παρουσιαστής, κριτής, έχει δική του εκπομπή κτλ. κτλ. Αποτέλεσμα να μην έχει την αίγλη που είχε παλιότερα ούτε βέβαια και τους ανάλογους χορηγούς.

Παρ’ όλα αυτά ο Δήμος Αθηναίων τον επέλεξε για να κάνει την αλλαγή της χρονιάς μ’ ένα 20λεπτο show στο parking του Λυκαβηττού, το οποίο στοίχησε στους Έλληνες φορολογούμενους πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις λόγω του υπέρογκου κόστους, ο Δήμος Αθηναίων την έκανε κανονικά την μίνι συναυλία – έτσι για να τους την σπάσει. Και την έδειξε και ΕΡΤ η οποία τι τηλεθέαση έκανε, θα δούμε πιο κάτω.

Κι’ όταν μιλάω για αντιδράσεις, εννοώ ότι έγινε ένας τεράστιος πανικός στα social media, όπου μιλούσαν για κατασπατάληση χρήματος, για φιέστα ντεμεκ, για σκάνδαλο περιωπής μέχρι και ομάδες για γιαούρτωμα είχαν οργανωθεί.

Αντέδρασε ο κόσμος, αντέδρασαν και οι οργανωτές. Άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, με τον δρόμο που οδηγεί προς τον Λυκαβηττό να είναι κλειστός από την ΕΛ.ΑΣ που μέχρι και δυο κλούβες έβαλε stand by.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε και δήλωση που είπε ανάμεσα στ’ άλλα: “…με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους”.

Οργίασαν τα social media με το…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr