Η αμυθητη περιουσια του Τραγκα

 
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Όλοι έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας την περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα από τη διαθήκη του, αυτά που άφησε πίσω του ο Τράγκας – ξεπερνούν κάθε φαντασία. Όλοι ξέραμε πως είναι πλούσιος αλλά δεν ξέραμε πόσο. Ήρθε η ώρα να το μάθουμε κι’ αυτό.

Η απίστευτη περιουσία του έχει οδηγήσει σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του – τον Γιάννη και τον Φρέντυ.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν μαχητικός δημοσιογράφος με πολύ ισχυρή άποψη σε διάφορα θέματα. Πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Ήταν αθυρόστομος, κραύγαζε και είχε και εμμονές. Τα τελευταία χρόνια δύο ήταν οι ισχυροί πόλοι του: ΕΝΑ Να επιστρέψουμε στην δραχμή και ΔΥΟ ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δραχμιστής και αντιεμβολιαστής.

Τα έβαζε δε με όλους: Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα. Αλλά μόλις άρχισε να “την λέει” στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση του, άρχισαν να του κλείνουν οι πόρτες, να χάνει δουλειές, να περνάει στο περιθώριο. Ήθελαν να τον κάνουν “γραφικό”. Αποφάσισε να κάνει δικό του κόμμα.

Τώρα όλες οι ελεγκτικές αρχές ψάχνουν το πόθεν έσχες για να δουν πως απέκτησε αυτήν την μυθική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό (εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα), σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας εκτός από βίλα με πισίνα φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ίδιου και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Είχε ακόμα…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ την συνέχεια  εδώ:...nikosonline.gr