ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ…

 

Το κορμί σε κάθε επαγγελματική φωτογραφία της. Επαγγελματική, διότι είναι μοντέλο του Playboy και τίποτα δεν δημοσιεύεται αν είναι να της αφαιρέσει. Το έμπειρο αρσενικό μάτι αντιλαμβάνεται την αλήθεια και στις στημένες πόζες, στις ψεύτικες φωτογραφίες. Πέρα, λοιπόν, από τη γύμνια της, δηλαδή μονάχα το μαγιώ επάνω της, το κορίτσι εντυπωσιάζει διότι πράγματι είναι το ατόφιο θηλυκό, κατασκευής εποχής πριν γραφτεί η Παλαιά Διαθήκη.

Το μάτι της. Η ματιά της. Πόρνης. Δεν λες ότι υπηρετεί την θεά Αφροδίτη, την προστάτιδα της πορνείας. Λες για το ύφος της σ’ όλες τις στάσεις που φωτογραφίζεται. Λάγνη ματιά. Σε θέλω, είμαι για σένα, σε περιμένω, μην αργείς, δεν χρειάζεται να μου τηλεφωνήσεις προηγουμένως…

''Έχω πρόβλημα… '' εξομολογήθηκε δημοσίως η Ελίζαμπεθ Σεβαλιέρ, ''… δεν με πλησιάζουν οι άνδρες, δεν με φλερτάρουν διότι με θεωρούν υπερβολικά σέξυ''. Παραμύθι ή όχι, η κοπέλλα λέει μια μεγάλη αλήθεια. Απίθανο ένας κανονικός άντρας να την πέσει σε μια γκομενάρα, μάλιστα όταν αυτή μοιάζει σεξουλιάρα, αν όχι βιζιτού.

Βλέπει την σούπερ σέξυ πουτανιάρα και σκέφτεται ο λογικός άντρας:

- Αυτή δεν είναι για τα κυβικά μου.

- Θα ξεφτυλιστώ αν γίνω ζευγάρι μαζί της. Η μεν κυρία δεν θα κάθεται φρόνιμα, εγώ δε δεν θα νοιώθω ασφάλεια.

- Είναι γυναίκα που αν την δω με άντρα θα πω ''Ρε, τον φουκαρά, ποιος ξέρει πόσα κέρατα έχουν φυτρώσει στο κεφάλι''. 

Στο μεταξύ, για να επανέλθουμε στο… δράμα της μοντέλας, συνεχίζει να ζει δυστυχισμένη διότι δεν καταφέρνει να ζευγαρώσει.

Διαβαστε ακομα:

ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΚΡΥΒΕΙ…