ΟΛΑ ΤΑ GOSSIP, LIFESTYLE ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-SITE ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν είμαι fan του Instagram οπότε δεν ήξερα την ύπαρξη της Ιωάννας Τούνη. Όταν λοιπόν είδα κάποια άρθρα για διάφορους πρώην και για εκδικητικά πορνό video, δικαιολογημένα έψαξα να δω τι συμβαίνει και κυρίως ποια είναι η Ιωάννα Τούνη και γιατί γίνεται τόσος θόρυβος γι’ αυτήν.

Λοιπόν,  δεν ξέρω το παρελθόν της κοπέλλας, τις σπουδές της ή την προσφορά της στην κοινωνία, αλλά έμαθα πως ήταν παίχτρια στο My Style Rocks και τώρα δουλεύει ως influencer στο Instagram φωτογραφίζοντας non stop τον εαυτό της και τις σχέσεις της.

Αν μπεις στο Google θα εντυπωσιαστείς από το πόσες φωτογραφίες και πόσα gossip δημοσιεύματα υπάρχουν για την Ιωάννα Τούνη. ΟΚ, δεν μου πέφτει λόγος για το τι κάνει στην ιδιωτική της ζωή, αν απολαμβάνει να γδύνεται και να φωτογραφίζεται ημίγυμνη και να δημοσιοποιεί τους συντρόφους της ή τα ταξίδια της στο Dubai. Δεν μου πέφτει λόγος αν κάποιοι την θεωρούν σέξι ή κάποιοι άλλοι αποκρουστική. Αν κάποιοι λένε ότι έτσι είναι τα σύγχρονα κορίτσια ή κάποιοι άλλοι ότι είναι η κατάντια της γυναίκας. Μ’ ενδιαφέρει όμως το γεγονός που όλα τα gossip, τα Life style και γενικά όλα τα σκουπιδο-site ασχολούνται τόσο πολύ μαζί της.

Ότι λέει η Ιωάννα Τούνη στο Instagram ή όποια φωτογραφία αναρτά, δεν μένει στο Instagram. Αναπαράγεται και δημοσιοποιείται σε δεκάδες site, όχι μόνο τα gossip αλλά και κάποια μεγάλα ενημερωτικά δήθεν μου τάχα.

Μέχρι που έγινε μεγάλο θέμα με ένα πορνό video, ένα εκδικητικό πορνό βίντεο. Και...

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr