ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΝ

 

Αυτό το πράμα στη φωτογραφία είναι εσώρουχο. Για άνδρες. Και εσώρουχο είναι αυτό που λέει η λέξη. Ρούχο για ''έσω'', για μέσα. Για μέσα από το ρούχο. Και αφού ξεκαθαρίσαμε το πράμα, γεννάται ένα ερώτημα για άνδρες, κι ένα ακόμα για γυναίκες.

Προηγούνται οι κυρίες: Ποια γνώμη σχηματίζουν για άνδρα που τολμάει να φορέσει τέτοιο εσώρουχο. Ας είναι έσω, ας μη φαίνεται έξω.

Το ερώτημα στους κυρίους: Πόσοι θα φορούσαν τέτοιο εσώρουχο. Λέω ''τέτοιο'' διότι παρόμοια κυκλοφόρησε η εταιρεία της 34χρονης τραγουδίστριας Ριάνα από τα νησιά Μπαρμπάντος.

Συμβαίνει. Ένας δημοφιλής τραγουδιστής ή ηθοποιός η μοντέλο να εκμεταλλεύονται το brandname της προσωπικής τους φίρμας και να λανσάρουν στην αγορά καλλυντικά, αρώματα, φορέματα κλπ. Η Ριάνα, λοιπόν, τελικά αποφάσισε να περιοριστεί σε εσώρουχα μόνο αντρικά.

Λοιπόν. Η κανονική γυναίκα, υποθέτω, ακόμα και να γνωρίζει καλά έναν άνδρα, θα αιφνιδιαστεί αν της γυμνωθεί κάποιος και της παρουσιαστεί με εσώρουχο παρόμοιο της φωτογραφίας. Μιλάμε για σοκ.

Έτσι λέω εγώ. Η εταιρεία της Ριάνα, το πρόσωπο της οποίας παραπέμπει σε πολύ έκφυλη γκόμενα, δεν είναι γειτονιάς. Στην αγορά κάνει πρωταθλητισμό. Κυνηγάει πωλήσεις στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Άρα; Πολλοί άνδρες θα αγοράσουν το… καλλιτεχνικό τούτο εσώρουχο. Και δεν θα το αγοράσουν μόνο, και θα το φορέσουν.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ & GOSSIP NEWS